2777
2789
عنوان

قدیم و الان

148 بازدید | 12 پست

قیمت طلا سال 90 نزدیک هر گرمی پنجاه هزارتومان بود ولی الان نگاه کنید چقدر گرون شد به کجا چنین شتابان آخه ما با این وضع میتونیم طلا بخریم هر روز گرونتر میشه حقوق ها که زیاد نمیشه فقط هزینه ها بالا میره هی روزگار لعنتی 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

درسته هفت ساله گذاشته ولی بازم خیلی گرون شده واقعا الان نمیتونیم بخریم طلا خیلی میشه با اجرت و کوفت و زهرمارش

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

سال 84 یادم هست وقتی که قیمت سکه شد 100 هزار تومان گفتن وای شد 100 هزار تومااااان   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه رفیق داشتم از سال 90 تو کما بوده...الان به هوش اومده قیمتا رو دیده دوباره رفته تو کما...

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟
یه رفیق داشتم از سال 90 تو کما بوده...الان به هوش اومده قیمتا رو دیده دوباره رفته تو کما...

بیچاره اون دیگه فکر کنم دیگه نخواد به هوش بیاد 

بیچاره اون دیگه فکر کنم دیگه نخواد به هوش بیاد 

مطمعنم.....

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟

آقا خیلی گرونی شده من همه امیدم به این بود که کار میکنم یه کم طلا از پول حقوقم میخرم به خدا دیگه نمیشه مگه من بدبخت چقدر میگیرم که الان با گرمی 199 خام حالا بخوام 250 گرمی بخرم آخه چی میدن به یک تومن حقوق که میگیرم تازه من با هر پانصد تومن میخواستم یه طلا بخرم الان کوفتم نمیتونم بخرم 

بابا من خودم سال 94 طلای دست دوم خریدم هر گرمی 127 تومن الان کوفت هم نمی تونی بخری آخه چیکار کنیم ما