2789
عنوان

چیکار کنم

1 بازدید | 19 پست

خیلی وقته یه آقایی رو دوست دارم و دارم عذاب میکشم بهم نگین برو بهش بگ چون اصلااااا شرایطشو ندارم.

۸ سال ازم بزرگتره و موقعیت خوبی داره. خیلی تلاش میکنم بهش فکر نکنم ولی اصلا نمیشه...

تاحالا دوست داشتنت. و خارج از ذهنت هم نشون دادی؟

مثلا نگاه

لبخند

و همچین چیزایی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چون فوبیای اینو دارم که پس زده شم. زیاد از خودم تمایلی نشون ندادم

خب

باید یجور سوسکی و نامحسوس نخ بدی

ک حتی اگرم نخواست غرورت له نشه...

یجوری ک پسره گیج بشه و بگه این داره بم نخ میده؟ یا رفتارای عادیه؟

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

خبباید یجور سوسکی و نامحسوس نخ بدیک حتی اگرم نخواست غرورت له نشه...یجوری ک پسره گیج بشه و بگه این دا ...

فک کنم اون ازم خوشش نمیاد... خسته شدم...

ای کاش دیگه ذهنم درگیرش نباشه انقدر

مثلا چیکار کنم قبلا سعی میکردم یکم مهربون باشم نفهمی. منم دیگه ولش کردم

اممم نمیدونم اونقدر توی این موقعیت قرار نگرفتم ولی ب اینم فکر کن که نباید خیلی درگیرش شیا ممکنه ها ممکنه کس دیگه ای رو دوست داشته باشه

اممم نمیدونم اونقدر توی این موقعیت قرار نگرفتم ولی ب اینم فکر کن که نباید خیلی درگیرش شیا ممکنه ها م ...

آره اصلا بهش فکر میکنم قلبم درد میگیره... نمی خوام درگیر بشم اما کنترل ذهنم دست خودم نیست

باهاش حرف که میزنم حالم خوب میشه خوشحالم

یک سال و نیم درگیرم

آره اصلا بهش فکر میکنم قلبم درد میگیره... نمی خوام درگیر بشم اما کنترل ذهنم دست خودم نیستباهاش حرف ...

اگه خودت نمیتونی چیزی بهش بگی ، موقعیت اینکه به کسی بسپری آماری چیزی دراره ببینه کسی تو زندگیش هست یا نه یا مثلا بتونه شمارو بهم نزدیک کنه ؟