2789
عنوان

تبعیض خدا

77 بازدید | 19 پست

چرا یکی از بدو تولد همه چی داره نوش جونش ولی بعضیا از تولد تا مرگ تو بدبختی هرچقدرم تلاش کنن باز بدبختن

اگه میخوای بگی امتحان وحکمتو اونا هم مشکل دارن واینا ظاهره لطفا کانت نزار

دلم از تبعیضای خدا شکسته خدا بیشتر کنه ولی چرا یکی همه تعطیلات تو مسافرت وتفریح باشه من همیشه گوشه خونه بمونم و افسرده بشم وجایی واسه رفتن نداشته باشم نگید پدرت تلاش کنه که اونم کرده ولی زورش نرسیده

گاهی میگم کاش تو جنگ خونمون بمب میخورد راحت میشدیم

داروین میگه

دست از سر خدا بردارید اگر خدا میخواست کاری کند این همه جنایت در تاریخ بشر نبود به عقل خودتان رجوع کنید

عزیزم دنیا نخ عدالت داره نه حساب کتاب تموم شد رفت با بی سامانی دنیا کنار بیا و بپذیرش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم غیر از خدا مادرم خیلی تبعیض میذاره خیلی

همیشه میگم بچه واقعی شون نیستم

مجبور شدم بیست سالگی ازدواج کنم بخاطر تبعیضاشون

ولی بازم دست بردار نیست

الانم ۱۶سال از زندگیم گذشته رو پسرمم فرق میذارن

برا همخچیز باید بدوم

هیچیم مث ادم پیش نمیره

عدالت وجود نداره

من همیشه به این باور دارم که اونایی که الان پولدارن و تو رفاه زندگی میکنن همیشه یکی از خونوادشون بوده که زجر کشیده تا به اینجا برسن و الان تو رفاه باشن

از ما که گذشت ولی تو هم الان تلاش کن که نسلت تو رفاه و اسودگی باشن

همیشه یه اولین و شروع کننده ای تو هر خانواده هست

بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

عدالت وجود نداره من همیشه به این باور دارم که اونایی که الان پولدارن و تو رفاه زندگی میکنن همیشه یکی ...

من از بس روحم خستس وافسردم فقط آرزوی مرگ دارم

همش میگم تقصیر من چی بود؟

من از بس روحم خستس وافسردم فقط آرزوی مرگ دارم همش میگم تقصیر من چی بود؟

تقصیری که نداریم

هیچ کدوممون

بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

من این تبعیض خدا رو متوجه شدم و هر چی تلاش کردم که چیزهایی که بقیه دارن داشته باشم نشد و فهمیدم تا خود خدا نخواد نمیشه به چیزی که میخوام برسم

ولی به قانون کائنات اعتقاد دارم

بنظرام همه چیز رو باید رها کنیم فقط تو دلمون شاد باشیم با چیزهای کوچکی که داریم چون کار دیگه آیی از دستمون بر نمیاد 😂

دخترفامیل ما فروشنده بود دوست صاحبکارش گرفتش پول داد تمام صورتشو ژل زد دستاش پر طلا لپ تاپ اپل واچ خونه زندگی فرستادش خارج کراتین یادگرفت براش سالن زده روزی پنجاه تومن درامدشه من که چهل سالمه معلولیت دارم بچه طلاق اواره و مریضم بی پولم هییییچ کدوم ازاینهارو ندارم ازخدا نمیگذرم فقط سلامتی میخاستم

اتفاقا منم داشتم به این موضوع فکر میکردم میخواستم تایپیک بزنم ،چرا یکی مثلا تو حسرت بچه باید بمونه یکی تو حسرت ازدواج یکی مثلا نابینا باشه یکی مریضی لاعلاج داشته باشی یکی هم به وقتش همه چی براش فراهمه به هر چی میخواد میرسه دختر همسایمون شب عقدش سکته کرد مرد تفلک تو خواب یهوی روز عقدش تشیع جنازش بود

واقعا برام جای سواله چرا بعضی ها خیلی رنج میکشن تو زندگی بعضی ها به موقع صاحب هر چی میخوان میشن؟؟؟