2789
عنوان

چرا من سینگلم😭😭

1 بازدید | 7 پست

بچه ها قیافم معمولی روبه بالاست

استایلم و اینام خوبه

فقط بیرون کم میرم مثلا دوهفته یکبار میرم بازار بقیش فقط با ماشین میرم دور میزنم

سینگلم دوست خاصی هم ندارم که بیرون و اینا برم باهاش

من ۲ سال که کات کردم و تو ابن دو سال سینگل موندم

بعد من خیلیارو میبینم وقتی کات میکنند دوهفته بعدش میرن تو رابطه

سر این موضوع خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین همش از مامانم و داداشم میمرسم فلان دختر قشنگتره با من که مثلا فلانی رل داره من نه

چکار کنم بنظرتون راهکار بدید

۱۹ سالمه لطفا نگید الان روده و فلان چون الان بیشتر دخترها تو ابن سن رل دارند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا آنلاین پیدا میکنن از گپ تلگرام و اینستا. خیلیا هم تو برنامه های چت و دوستیابی. اما احتمال بد بودن طرف خیلی زیاده باید شانس بیاری. خیلیاشون مریض روانی ممکنه باشن

شکست یتیم است و پیروزی هزاران پدر دارد.....🩶

اعتماد به نفس جور دیگه بدست بیار نه ازین راه

این راه فقط فرسودگی و زده شدن داره و خیلی انرژی میگیره ازت نهایتا هم کات کنی دوباره روز از نو روزی از نو همین منواله

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی هم تو تشکیل زندگی "با اجازتون پسرم"

خیلیا آنلاین پیدا میکنن از گپ تلگرام و اینستا. خیلیا هم تو برنامه های چت و دوستیابی. اما احتمال بد ب ...

کلا این مقوله فرسودگیه زدگیه و تهش سو استفاده و....

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی هم تو تشکیل زندگی "با اجازتون پسرم"

نه ولی بعضی وقتا واقعا خوبش گیر میاد 🤣😖

بستگی داره خوب چی باشه 😅

برا بعضیا خوب خرج کردنشونه برا بعضیا ساده بودن طرفه برا بعضیا هم ختم به ازدواج شدنه

ولی در کل این چیزا فرسودگیش زیاده و بخان سر این مقوله یه ریسک ۲۰ به ۸۰ بکنن که کلا ضرره ۵۰ به ۵۰هشم ضرره به نظرم تا وقتس ادم اماده ازدواج نشده باید رو پیشرفت فردی خودش و علم اگاهی از زندگی فردس اجتماعی و مشترک کسب کنه تادر بدترین حالت کمترین اسیب رو ببینه و تو زندگی کمترین اسیب رو خانواده و فرزنداش ببینن و بتونه یکم مدیریت کنه