2777
2789
عنوان

چرا من سینگلم😭😭

63 بازدید | 7 پست

بچه ها قیافم معمولی روبه بالاست

استایلم و اینام خوبه

فقط بیرون کم میرم مثلا دوهفته یکبار میرم بازار بقیش فقط با ماشین میرم دور میزنم

سینگلم دوست خاصی هم ندارم که بیرون و اینا برم باهاش

من ۲ سال که کات کردم و تو ابن دو سال سینگل موندم

بعد من خیلیارو میبینم وقتی کات میکنند دوهفته بعدش میرن تو رابطه

سر این موضوع خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین همش از مامانم و داداشم میمرسم فلان دختر قشنگتره با من که مثلا فلانی رل داره من نه

چکار کنم بنظرتون راهکار بدید

۱۹ سالمه لطفا نگید الان روده و فلان چون الان بیشتر دخترها تو ابن سن رل دارند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا آنلاین پیدا میکنن از گپ تلگرام و اینستا. خیلیا هم تو برنامه های چت و دوستیابی. اما احتمال بد بودن طرف خیلی زیاده باید شانس بیاری. خیلیاشون مریض روانی ممکنه باشن

شکست یتیم است و پیروزی هزاران پدر دارد.....🩶

اعتماد به نفس جور دیگه بدست بیار نه ازین راه

این راه فقط فرسودگی و زده شدن داره و خیلی انرژی میگیره ازت نهایتا هم کات کنی دوباره روز از نو روزی از نو همین منواله

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

خیلیا آنلاین پیدا میکنن از گپ تلگرام و اینستا. خیلیا هم تو برنامه های چت و دوستیابی. اما احتمال بد ب ...

کلا این مقوله فرسودگیه زدگیه و تهش سو استفاده و....

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

نه ولی بعضی وقتا واقعا خوبش گیر میاد 🤣😖

بستگی داره خوب چی باشه 😅

برا بعضیا خوب خرج کردنشونه برا بعضیا ساده بودن طرفه برا بعضیا هم ختم به ازدواج شدنه

ولی در کل این چیزا فرسودگیش زیاده و بخان سر این مقوله یه ریسک ۲۰ به ۸۰ بکنن که کلا ضرره ۵۰ به ۵۰هشم ضرره به نظرم تا وقتس ادم اماده ازدواج نشده باید رو پیشرفت فردی خودش و علم اگاهی از زندگی فردس اجتماعی و مشترک کسب کنه تادر بدترین حالت کمترین اسیب رو ببینه و تو زندگی کمترین اسیب رو خانواده و فرزنداش ببینن و بتونه یکم مدیریت کنه