2789
عنوان

✨🎀🤌🏻

33 بازدید | 13 پست

امروز چه کارایی از صبح انجام دادین 😌☘️

روتین تون از صبح چی بوده 💕

خودم:

ساعت 9 بیدار شدم یکم ورزش کردم و صبحونه خوردم و خودم رو برای یک پارت درس آماده کردم 🤌🏻☘️

یک پارت رو شروع کردم🙂

ساعت شد 11:45

یک ربع هم اومدم تو گوشی که شد ساعت 12

و بعد از اون یک پارت دیگه همراه یک ربع استراحت خوندم

و بعد هم رفتم برای ناهار ☺️

نیم ساعت هم ناهار و جمع کردن سفره ازم وقت گرفت

و الانم اومدم یکم استراحت کنم تا برم پارت های بعدی 🥲🎀

البته امروز دیر از خواب بیدار شدم 😩

همش گند زدم🤕

میگن وقتی اسب بخواد از رودخانه رد بشه اول آب رو گل آلود میکنه بعد رد میشه!! میدونید چرا؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی پاشو رو اون تصویر نمیذاره! چون فکر میکنه که هم نوع خودش تو آب هست... در حالی که یه عکس بیشتر نیست...! اونوقت ما آدمها : رو دل های همدیگه، رو شخصیت همدیگه، رو احساسات همدیگه، و روی کسانی که دوستمون دارند و شاید دوستشون داریم، خیلی ساده پا میذاریم و رد میشیم..!!️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرااا آخه 🥲

نمیدونم 🥺

میگن وقتی اسب بخواد از رودخانه رد بشه اول آب رو گل آلود میکنه بعد رد میشه!! میدونید چرا؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی پاشو رو اون تصویر نمیذاره! چون فکر میکنه که هم نوع خودش تو آب هست... در حالی که یه عکس بیشتر نیست...! اونوقت ما آدمها : رو دل های همدیگه، رو شخصیت همدیگه، رو احساسات همدیگه، و روی کسانی که دوستمون دارند و شاید دوستشون داریم، خیلی ساده پا میذاریم و رد میشیم..!!️

ساعت هفت و نیم بیدار شدم صبحونه خوردیم

یه پارت درس خوندم اومدم سایت ( این روند رو کلا ادامه دادم🤣)

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

سیسی به مولااااا که خیلی خسته شدی 😂😂😂

هعیی دیگه چیکار کنم🥲🤣

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

😂😂عشقم میگم برو حداقل یکی دو پارت بخون جا نمونی 🥲حیفه تا تا الان این همه زحمت کشیدی

اره الان دوباره میخوام بخونم

آفریننننن عشقم 🎀☘️

🫂🩷🩷🩷