2789
عنوان

سفر اربعین

67 بازدید | 13 پست

کسایی که میرن اربعین اتوبوس بهتره یا ماشین شخصی به لحاظ راحتی یا هزینه امنیت میخواستم بدونم

و فکر میکنم ماشین شخصی که آشنا باشه به سختی گیر میاد ولی خب اتوبوس امنیتش بالا هس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماشین شخصی تا مرز عزیزم با اونجا بزاری پارکینگ بری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ماشین شخصی تا مرز عزیزم با اونجا بزاری پارکینگ بری

ماشین شخصی خودمون نه اگه بخوایم ماشین دیگه پیدا کنیم ماشین یا ون پیدا میشه ولی چه جوری میشه اعتماد کرد بعد هرچی ماشین کوچیکتر باشه گرونتره اتوبوس که بزرگتره ارزونتره

ما همیشه با ماشین شخصی میریم راحتتریمترجیحا با اتوبوس نرومثلا یه یه موکبی هست تو راه نگه نمیداره و.. ...

اینایی که کاروان میبرند خیلی گرون میفته ولی اتوبوسهاش که میرن مرز باز ارزونتره میخواستم بدونم که وضعیت ماشین های کوچکتر چه جوریه هم به لحاظ هزینه هم به لحاظ امنیت

با ماکسیم رفتیم تا مرز خانوادگی به خدا توکل کردیم چیزی هم نبود و شد

رفتین مارو هم دعا کنید

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
اینایی که کاروان میبرند خیلی گرون میفته ولی اتوبوسهاش که میرن مرز باز ارزونتره میخواستم بدونم که وضع ...

ولا ما با خانواده مون میدیم جمعاً۱۴ و ۱۵ نفریم اما کاروان گرون تره دیگه

بچه ها اگه کسی امسال قسمتش شد رفت کربلا...میشه وقتی رفت منم دعا کنه برای حامله شدنم🥺..میگن زیر قبه امام حسین بری هر دعایی کنی قبول میشه...دعام کنین اگه رفتین🥺..انشالله حاجت روایی خودتون

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

ماشین شخصی خودمون نه اگه بخوایم ماشین دیگه پیدا کنیم ماشین یا ون پیدا میشه ولی چه جوری میشه اعتماد ک ...

ماشین های ایستادن لب مرز مطمن از فرقی نمیکنه اتوبوس خوبه ما با ماشین تا خود بصره میریم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم