2777
2789
عنوان

رشته ی تحصیلی

141 بازدید | 31 پست

من امسال باید تعیین رشته کنم بیایید از رشته هاتون بگید که چه خوبیا و بدیایی داره

من خودم بین رشته انسانی و طراحی دوخت موندم ترجیحا راجب به هزینه های طراحی دوخت و اینکه دانشگاه هم داره یانه و برای سال اول باید چه وسیله هایی بگیریم بگید

انسانی هم رشته بدی نیست کتاباشو که یه نگاهی انداختم به نظرم خیلی سخت نیومد و من از پسش برمیام ولی چون من میخام سریع وارد بازارکار بشم و اینکه شغل هاش دولتیه نمیشه تتو و اینا زد من یکم سردرگم شد شاید دلیلم مسخره به نظر بیاد ولی بالاخره باید همه چیزو در نظر بگیرم

بعد اینکه چون من شنیدم فضای کلاس های طراحی دوخت خیلی جالب و صمیمیه بیشتر بخاطر این مصمم شدم این رشته رو انتخاب کنم چون بالاخره سه سال بیشتر از مدرسه نمونده میخام با خاطره خوش تموم بشه

ممنون میشم راهنماییم کنید

من کنکوری انسانی ام

و بهت پیشنهاد میکنم اصلا سمت این رشته نیا به چند دلیل

۱.جز فرهنگیان بازارکار خوب دیگه ای نداره

۲.درساش خیلی سنگینه و کتابا زیاده

۳.درساش اکثرا اسلامیه حالا جز چندتا استثنا

۴. همین فرهنگیان که تنها بازارکار خوبشه کلی محدودیت داره

درخواست ندین به هیچ وجه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس نرو انسانی

انسانی از دور قشنگه واردش میشی درسا خیلی سنگینه فک کن هر زنگ پرسش داری هر زنگ ممکنه امتحان باشه درس ها هم سنگین فلسفه و منطق بعضی ا دبیرا بلد نیستن درست دزس بدن تاریخ هم تاریخ چند سال پیشه خیلاطلاعاتش قدیمیه جامعه شناسی هم خیلی فرهنگ غرب و پایین آورده و فرهنگ اسلام رو بالا آورده ولی خوبیش اینه هنرستان خرج داره درس ها هم همش عملی هست انسانی فقط خوندنی و فهمیدنیه

پس نرو انسانی انسانی از دور قشنگه واردش میشی درسا خیلی سنگینه فک کن هر زنگ پرسش داری هر زنگ ممکنه ام ...

نمیدونم واقعا همه همینو میگم راجب به رشته های نظری

فعلا که نظرم به رشته های هنرستان جلب شده

نمیدونم واقعا همه همینو میگم راجب به رشته های نظری فعلا که نظرم به رشته های هنرستان جلب شده

بنظرم همون رشته های هنرستان یسری رشته های کارآمد داره اونا رو انتخاب کن

لایک نفرمایید!