2777
2789
عنوان

تست بيبي چك

69 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ظهرتون بخير ، من صبح ناشتا اينو زدم اولش يدونه خط بود بعد از سه ساعت اومدم يندازمش دور ديدم انگار هاله داره ب نظرتون خط تبخيره؟! من هنوز ٤روز مونده به موعدم (الان يك هفتس لكه بيني دارم و البته بيشتر از لكه بيني شده مثل روز اخر پريود) بعد چون استرس داشتم اينو زدم حالا بدتر استرس گرفتم😭😂

اين ماهم همش ماموريت بود همسرم و كلا يبار بوديم باهم اونم با جلوگيري 😩دعا كنيد چيزي نياشه واقعا😔

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

چقدرم كيفيت عكس اومد پايين اميذوارم اون هاله اي ك ميبينم رو شماهم ببينيد😫

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیبی چک بعد ۳ ساعت دیگ نگاه کردن نمیخواد

اخه ميدوني چيه قبلا ميزدم اينجوري نميشد حتي بعد از يك روز

اولين باره اينجوري شده خيلي استرس گرفتم يهو بخاطر همين

اخه ميدوني چيه قبلا ميزدم اينجوري نميشد حتي بعد از يك روزاولين باره اينجوري شده خيلي استرس گرفتم يهو ...

جواب تست

فقط و فقط ۱۰ دقیقه اول مهمه

دیگ خیلییییی صبوری کنی ۱۵ دقیقه

بعدش ادرار پس میده سمت نوار

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من ۲۷ م لکه بینی داشتم ۳۰ م شروع پریود یک هفته تاخیر میشه یک هفته بعد از ۳۰؟

آره عزیزم بعد از شروع کاملش همون سی ام

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

باید قنوتو کنترل کنی،آب زیاد بخور برای خشکی دهانتم از مواد مرطوب کننده دهان استفاده کن

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

سلام من 10 روز تاخیر در پریودی دارم دو تا بی بی زدم منفی شد امروز صب ی بی بی زدم منفی شد میخوام برم ...

من دو روز ديگه موعدمه گفتم اخر هفته ي تست ديگه بزنم ببينم چي ميشه ، ايشالا ك منفي باشه😭

[QUOTE=415715801]سلام من 10 روز تاخیر در پریودی دارم دو تا بی بی زدم منفی شد امروز صب ی بی بی زدم منفی شد میخوام برم ...[/QUOTEسلام معمولا بی بی چک بعد یک هفته تاخیری دقیق نشون میده