2789
عنوان

زور کردن

1 بازدید | 12 پست

این چه بعضی ها گیر ملت آوردید چند تا صلوات میدی برای امام زمان برای آن برای اون به شما چه ربطی داره که کی صلوات میده که اعتقاد داره یا نداره به عقاید مردم چیکار دارید یکی دیگه اومده بود میگفت کم شدن حجاب نشان دهنده فساده؟ آخه این چه عقیده ای هست اخه چیکار مردم دارید تو برو صد میلیون صلوات بده چیکار ملت داريد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعصاب خردی نداره که

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

دعوا نداره که... اونی که اعتقاد داره صلوات میده... اونی که اعتقاد نداره میگه نمیدم... این همه عصبانیت واسه چیه..؟

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

دعوا نداره که... اونی که اعتقاد داره صلوات میده... اونی که اعتقاد نداره میگه نمیدم... این همه عصبانی ...

اینا ذهنیت دارن همه باید صلوات بدن همه باید اینکارو کنن چند تا صلوات میدی این چیزا سرشون تو زندگی مردمه

وای حق چقدر جدیدا چرت و پرت میبینیم آنجا آدمای با تفکر پوسیده که فکر میکنم همه چی غلط الا خودشون

یه مشت آدم کثیف هستن که نبودنشون تو جهان خیلی بیشتر سود داره تا بودنشون

اینا ذهنیت دارن همه باید صلوات بدن همه باید اینکارو کنن چند تا صلوات میدی این چیزا سرشون تو زندگی م ...

نه اینطور نیست... درسته که تحمیل عقاید خیلی غلطه.. ولی به نظرم شما داری خودتو الکی درگیر میکنی...

بگو اعتقاد ندارم و رد شو برو... نیازی به بحث کردن نداره...

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

نه اینطور نیست... درسته که تحمیل عقاید خیلی غلطه.. ولی به نظرم شما داری خودتو الکی درگیر میکنی...بگو ...

الان من بگم اعتقاد ندارم فاز میگیره من باید تورو باید به راه راستی که توشه که فک میکنه راسته اما نیست جاده جنگليه به اون میخوام هدایت کنم یا توهین میکنن اصلا نمیشه کنار اومد باهاشون