2789
عنوان

اوتیسم خفیف

82 بازدید | 16 پست

مامانایی که بچه اوتیسم سطح یک دارن میتونین تجربه تون رو درمورد بچتون با من درمیون بزارن اینکه وقتی بچه بودت داشتن بزرگ شدن فرقی کرده بچشون مثل بچه های عادی میشن یا همیشه باهاشون میمونه و معلوم میشه اینا نرمال نیستن

خفیف روپیگیری کنی تاحدزیادی درمان پذیره البته اگه زیر۳سال ببریش چن سالشه؟علائمش چیان؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خفیف روپیگیری کنی تاحدزیادی درمان پذیره البته اگه زیر۳سال ببریش چن سالشه؟علائمش چیان؟

3 سال و۴ماهشه

حرف نمیزنه حرکت تکراری داره که همیشه انجام میده

بردم یه تست که سوال میپرسن اونا رو جواب دادم از رو اون گفتن اتیسم خفیفه میخوام ببینم شما کسی رو از نزدیک دیدین اینطوری باشه با کاردرمانی و گفتار درمانی آدم نرمالی بشه بزرگ شد؟

3 سال و۴ماهشهحرف نمیزنه حرکت تکراری داره که همیشه انجام میده بردم یه تست که سوال میپرسن اونا رو جواب ...

بله شنیدم نرمال میشن حتماببرش

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ببین یه بچه عادی اگه تربیتش بد باشه بد میشه اما کودک اوتیسم با تربیت و مشاوره از یه بچه عادی هم بهت ...

شما اینطور بچه رو از نزدیک دیدین که نرمال بشه چون من واقعا حوصله زندگی ندارم با کلی زحمت بچه بزرگ کن بعد بگن بیماره

شما اینطور بچه رو از نزدیک دیدین که نرمال بشه چون من واقعا حوصله زندگی ندارم با کلی زحمت بچه بزرگ کن ...

اولا هرچیزی به اراده و مصلحت خداست و من کتاب زیاد میخونم برا همین گفتم

الان اون شخص که بزرگ شده از نزدیک دیدین چطوره چن سالشه؟

من سریه جریانی ازچنتامتخصص پرسیدم همشون گفتن اگه زیر۳سال متوجه بشن بچه درمان میشه ومیتونه زندگی نرمالی داشته باشه

اولا هرچیزی به اراده و مصلحت خداست و من کتاب زیاد میخونم برا همین گفتم

مصلحت خداست که یه بچه بیمار داشته باشم این برا من بهتره ولی بچه سالم به ضرر من بود که نداده

مصلحت خداست که یه بچه بیمار داشته باشم این برا من بهتره ولی بچه سالم به ضرر من بود که نداده

اوتیسم خفیف که بیمار نیس باید از مشاوره کمک بگیری قدیما بعضیااوتیسم داشتن اما متوجه نمیشدن و خب زندگی عادی داشتن

فایدش چیه وقتی کاربرها در تاپیک دیگتون راهنماییتون کردن شما نخوندین و اهمیت ندادین دارین مجدد هی تاپ ...

حتما جوابی رو که میخواستم پیدا نکردم که میپرسم یکی میگه من یه جا خوندم

یکی میگه من یکی رو دیدم من تجربه کسی رو میخوام که خودش این مشکل و داشته بتونه منو درست راهنمایی کنه

در ضمن به تو چه من هی میخوام بپرسم