2777
2789
عنوان

درمان اچ پی وی

238 بازدید | 37 پست

خیلی به مشکل خوردم جدیدا هر تاپیکی میزنم نمیاد تو صفحه و ثبت نمیشه اصلا ولی این موضوع خیلی برام مهمه

من از شوهر عقدیم متوجه شدم ز گ ی ل گرفتم و سر بی مسئولیتیش جدا شدم ازش چند ماهه ولی بیماریه باهام هست نمیدونم چه خاکی بریزم به سرم دکتر میرم میگه درمان قطعی نداره ...

ولی تو اینستاگرام این پیجای هست همشون میگن قطعا درمان میشه

نمیدونم به حرف کدوم اعتماد کنم

کسی این مشکل رو خودش یا افراد نزدیکش داشتع درمان شده چطور ؟ میشه راهنماییم کنید لطفا ؟

@niniyar

لطفا تایید کنید تاپیمو لطفا

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

اون پیجا همه نتورکی عه.بعدش بهت چندتا دمنوش و قرص میدن که اگه ضررنداشته باشه مطمئنن سود هم نداره.برو دکتر مختصص عفونی و زنان.از مکمل ها هم استفاذه کن و به پیجای اینستا اعتماد نکن

💅|👑|💸|🩸|🪄🔮|🛸|🌶|🍫|🌱|💕|📚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون پیجا همه نتورکی عه.بعدش بهت چندتا دمنوش و قرص میدن که اگه ضررنداشته باشه مطمئنن سود هم نداره.برو ...

شهر کوچیکیم دکتراش تجربه ندارن فقط میگن درمان قطعی نداره و سیستم ایمنیتو ببر بالا کنترل شه و ...

ولی نمیدونم از کجا معلوم این پیجا راست نگن

ببین عزیزم اول باید ببینیم چه نوعی هست اچ پی وی شما درواقع تایپ چندم هست

چندتا تایپه ولی هیچکدوم تایپ پر خطر نبودن طبق نظر پزشک

شهر کوچیکیم دکتراش تجربه ندارن فقط میگن درمان قطعی نداره و سیستم ایمنیتو ببر بالا کنترل شه و ... ولی ...

میتونی ویژیت انلاین بشی توسط بهترین متخصص های کشور تو هرلایف.ولی هرجا هم بری بهت میگن فقط درمانش مکمل و تقویتی عه.اون پیجا اصلا پزشک نیستن شما ازشون شماره نظام پزشکی بخواه ببین بهت میدن؟اینا یسری سودجو هستن که فقط میخواد اینجوری از شر محصولان نتورکی شون مثل بیز راحت شن وسلام

💅|👑|💸|🩸|🪄🔮|🛸|🌶|🍫|🌱|💕|📚

اون پیجا میخوان دمنوش و علفی جات خودشون رو به شما بفروشند معلومه میگن درمان قطعی داره!

پزشک متخصص به شما میگه درمان قطعی ندارد باور نمیکنی، خب لااقل کتاب بخونه که باورت بشه!

انواع کم خطر و پر خطر داره. شما در نهایت میتونی با یکسری اقدامات کنترلش کنی وگرنه درمان قطعی ندارد و انواع پرخطر در نهایت موجب کنسر های مختلف میشن.

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

میتونی ویژیت انلاین بشی توسط بهترین متخصص های کشور تو هرلایف.ولی هرجا هم بری بهت میگن فقط درمانش مکم ...

نیازی به گرفتن شماره نظام هم ندارن

حتی اسم و فامیلشون هم تو سامانه سرچ نظام پزشکی که بزنن میاره تحصیلاتشون چیه. البته اگر در حوزه سیستم نظام پزشکی تحصیلات مرتبط داشته باشند.

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

الانه تو ازمایش که گرفتی شما تایپ چند داری؟ کدوم تایپ هارو نوشته

بنابراین در این آزمایش، هم تیپهای پرخطر 33، 45، 52 و 66 و هم تیپهای کمخطر 6 و 11 شناسایی شدهاند.

هوش مصنوعی اینو گفت عکسو ک فرستادم براش

نیازی به گرفتن شماره نظام هم ندارنحتی اسم و فامیلشون هم تو سامانه سرچ نظام پزشکی که بزنن میاره تحصیل ...

برای مطمئن شدن استارتر گفتم.متاسفانه همه جا پر شده از دزد و شیاد که برای پول هر دروغی میگن .این بنده خداهم سفارش بده طرف براش گل گاوزبون میفرسته میگه مصرف کن خوب میشی😐

💅|👑|💸|🩸|🪄🔮|🛸|🌶|🍫|🌱|💕|📚

میتونی ویژیت انلاین بشی توسط بهترین متخصص های کشور تو هرلایف.ولی هرجا هم بری بهت میگن فقط درمانش مکم ...

چطو میتونم بهترین پزشکا در این زمینه بدونم کی ان و چطور و کجا ویزیت شم ؟

اها ۴ نوع خیلی خطرناک داری .ببین رابطه جنسی داشتین با کسی که نمیشناختی ؟

با شوهرم بود ولی خوب متاسفانه نمیشناختمش و زیاد زود اشنا شدیم زود ازدواج کردیم و زودم جدا شدیم چون عرضه دادن پول درمانمو حتی نداشت

برای مطمئن شدن استارتر گفتم.متاسفانه همه جا پر شده از دزد و شیاد که برای پول هر دروغی میگن .این بنده ...

شده همون مثل عقل که نباشد جان در عذاب است

الان درمان دیابت و کبد چرب و هر بیماری دیگه رو با همین علف ها ادعای درمان کامل دارند.