2777
2789
عنوان

مربای توت marzi پز 😂😋

3477 بازدید | 41 پست

توت سفید 1 کیلو

توت قرمز چند عدد برای خوشرنگ شدن مربا

شکر 500 گرم

آبلیمو 1 قاشق مربا خوری

چوب دارچین 1 تیکه

چوب توت ها رو جدا میکنیم و میشوریم

بعد میریزیم توی قابلمه و شکر رو میریزیم روش و درش رو میذاریم و 24 ساعت میفرستیمش توی یخچال که آب بندازه

بعد از 24 ساعت میذاریمش روی حرارت و وقتی جوش اومد آبلیمو و چوب دارچین رو اضافه میکنیم

میذاریم 20 تا 30 دقیقه بجوشه تا قوام بیاد و در آخر چوبهای دارچین رو خارج میکنیم و میریزیم توی شیشه و توی یخچال نگهداری میکنیم😊

حین پخت زیاد هم نزنید چون توتها له میشن

برای اینکه بفهمید کی شهدش به غلظت دلخواهتون رسیده حین پخت با قاشق از شهد بردارید و بذارید سرد بشه تا بفهمید چون طبیعتا سرد که بشه سفت تر میشه😊

توی ظرف پلاستیکی نگه داری نکنید حتما شیشه باشه من شیشه های نوتلام رو جمع میکنم برای مرباهام😄

مزه اش عالیه 😋

.Pain🔥you made me a believer

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاااالی و 

پرخاصیت

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

توی مربا مگه نباید پیزان میوه و شکر یکسان باشه؟

همه میوه ها نه عزیزم

توت میوه خیلی خیلی شیرینه اگر هم وزن توت شکر بریزیم هم شکرک میزنه هم شیرینیش دل رو میزنه

این الان خیلی خوب شده😊

.Pain🔥you made me a believer

همه میوه ها نه عزیزم توت میوه خیلی خیلی شیرینه اگر هم وزن توت شکر بریزیم هم شکرک میزنه هم شیرینیش د ...

خاصیتش چیه عزیزم ؟؟

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین