2789

خیلی نگران نباش اما پیگیری کن

قبل دو سالگی خیلی تلویزیون میدیده؟

یه سری چیزا تاثیر گذاره

اما من دایی خودم ۵ سالگی مثلا شروع کرد حرف زدن خیلی از پسرارو دیدم اینجور بودن

ولی خودتم برای تقویتش ببرش پیش گفتار درمان و توی یویتوب و اینا واسش تمرینای خوب پیدا کن

در ضمن خیلیم نازه پسرت خدا حفظش کنه

🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااایییی خدااااااااا🥹🥹🩵🩵🩵🩵

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

مرسی عزیزم . خدا کنه من ک تنها ارزوم الان همینه

الهییی عزیزممم ایشالا ک درس میشه

ولی پیش دکترم ببرید گلم

پروف خودمم...همه چیز رو رها کن...جز دلی که واسه خوشحال کردنت ..دست به هر کاری میزنه...މވࡄLoνeࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ :)))))))✨️🎀

خیلی نگران نباش اما پیگیری کنقبل دو سالگی خیلی تلویزیون میدیده؟یه سری چیزا تاثیر گذارهاما من دایی خو ...

مرسی عزیزم .اره گوشی و تی وی خیلی میبینه . سعی میکنم کمتر بشه ولی گاهی مجبور میشم

وای من دیر رسیدم اسی دوباره بزاررر

نمیدونم چرا ولی خدا خیلی هوامو داره با اینکه نماز نمیخونم، همیشه همه چیو درست میکنه ؛ ازش میخوام هرکسی تو دنیا ناراحتی داره که اذیتش میکنه اوضاع براش روبه راه شه ، من همیشه براتون دعا میکنم و آدما رو دوس دارم ؛هرچقدر که اذیتم کنن امیدوارم با خوندن این و دونستن اینکه کسی از ته قلبش برات خوبی میخواد دلت کمی اروم شه دوستم، مشکلات تموم میشن، وقتی که انتظار نداری 

مرسی عزیزم .اره گوشی و تی وی خیلی میبینه . سعی میکنم کمتر بشه ولی گاهی مجبور میشم

همینا متاسفانه خیلی تاثیر میزاره من دختر داییم تا ۱.۵ سالش بود حیلی کم حرف بود تا وقتی که به مامانش گفتم تلویزیونو قطع کن فعلا تا یه مدت زیادی تلویزیون نزاشت واسش و فقط بردش بین بچه ها کلاسای مختلف انقدر سریع زبون باز کرد الان ۳.۵ سالشه زبون دراز شده ماشالا😂

پسرا دیر تر زبون باز میکنن ایشالا زودی درست میشه

🌸🌸🌸