2777
2789
عنوان

دعوتین بیایین😊

18 بازدید | 0 پست

اگه روزی ۲۵ بار دعوت بدین ایمان و یقین شما نسبت به الله جل جلاله

درست میشه اگرشدبین مردم وهمسایه ها یا اعضای خانواده میسرنشدخودتون به تنهایی داخل منزل

«دعوت ال الله🍃🌸

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله الحمدلله شکر و سپاس ذات یگانه اللهجل جلاله را که ما را از میان هجده هزار نوع مخلوق انسان و از میان جمله انسان ها مسلمان و از میان جمله مسلمان ها مارا پیرو اسلام و قرآن آفرید

الحمدلله الحمدلله که ما و شما مسلمانیم ، مسلمان عزیز است به عِزت کلمه طیبهی 👇

☝️لا اله الا الله محمدرسول اللهصلى الله عليه وسلم

لا اله الا الله یعنی اقرار بندگی ،

محمد رسول الله صلى الله عليه وسلم طریقهی زندگی

☝️لا اله الا الله یعنی نیست هیچ معبودی قابل ستایش قابل پرستش قابل حمد و ثنا قابل رکوع و سجود به جز ذات یگانه الله جل جلاله و حضرت محمد رسول الله بنده و فرستاده بر حق است.

دست ما برای تکان خوردن محتاج به امر اللهجل جلاله

پا برای راه رفتن محتاج به امر اللهجل جلاله

چشم برای دیدن محتاج به امر الله

زبان برای تکلم ..مغز برای تفکر همه و همه محتاج به ذات یگانه الله جل جلاله است .

👈️الله️جل جلالهخالق است خالق من و شما، خالق زمین و آسمان،

خالق پرندگان ،خالق چرندگان،

آنطور خلق کنندهای که هفت طبقه زمین و آسمان را در شش شبانه روز خلق کرد بدون این که از معماری چیزی کمک بگیرد

👈️الله️جل جلالهمالک است

مالک منو شما مالک تمام کائنات ، ما حتی مالک نام خود هم نیستیم ، روزی

🥀بهترین نام من و شما تبدیل به جنازه میشه

،🥀 بهترین سواری من و شما تبدیل به تابوت میشه

🥀، بهترین لباس منو شما تبدیل به کفن میشه ،

🥀بهترین خانه منو شما تبدیل به قبر میشه.

👈️الله️جل جلالهحافظ است،آنطور حفاظت کنندهای اگر چشمِ حفاظت خود را از ما بگیرد جن ها مارا تیکه پاره میکنند

️الله️جل جلاله آنطور حفاظت کنندهای که است

❣حضرت یونس را چهل شبانه روز در شکم نهنگ بدون آب وغذا

حفاظت کرد

❣ حضرت محمد ️رسول اللهصلى الله عليه وسلم️ را در غار به وسیله تار عنکبوت نجات داد سبحان الله

❣حضرت ابراهیم را در آتش نمرود حفاظت کرد و بر او آتش را

گلستان كرد

👈️الله️جل جلالهحاکم است

آنطور حکم دهندهای که حاکمیت میکند تمام کائنات را

️الله️جل جلاله حکم کند در یک آن تمام مرده هارازنده و جان تمام زنده ها را میگیرد .

️👈الله️جل جلالهرازق است

آنطور روزی دهندهای که روزی میدهد هجده هزار نوع مخلوق را ، وقتی روزی مارا می دهد از روزی جنیات فراموش نمیکند، وقتی روزی جنیات را میدهد از روزی حیوانات خشکی و دریا فراموش نمیکند ❣

فقری امیری ، شب روز ، سرما گرما، پیری جوانی ، موت حیات ، همه و همه به اِذن و اراده ️الله️جل جلاله است

️الله️جل جلالهبرای سعادت ،کامیابی و خوشبختی من و شما و کل عالم انسانیت دین خود را فرستاده است ، دین چیست ؟ هر حکم ️الله️جل جلاله به روش نورانی ️رسول اللهصلى الله عليه وسلم️ را دین میگویند .

مرگ من شما آمدنی است و توشه سفر آخرت سه چیز است👇

ایمان ، تقوا ،عمل صالح

عمل صالح در چهار چیز است👇

️👈دعوت الَیالله

👈تعلیم و تعلم

👈ذکر و عبادت

👈خدمت به مردم

ما خلیفه ️الله ️جل جلالههستیم نائب ️رسول اللهصلى الله عليه وسلم️ هستیم وارث کلام ️الله️جل جلاله هستیم

همیشه بایدحاضرباشیم در این راه هجرت کنیم محنت کنیم ، دین ️الله️جل جلاله را نصرت کنیم ان شاءالله

نشربده داخل گروها ودوستانت ودرثواب حلقه ی تعلیم شریک باش🪷

کانال فضائل اعمال📗

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡