2789
عنوان

نامزدی

31 بازدید | 5 پست

لطفاً راهنمایی کنید این رفتار طبیعیه یا نه یا بعد از عروسی درست میشه ماچندماهه عقدیم و نامزدم هر وقت میاد دنبالم خیلی سرده و نه بغل ونه....فقط شاید بعضی وقتا دستمو بگیره .این درحالیکه قبل از عقد به شدت عاشق بود و چند سال تلاش کرد و حتی دعا گرفت ...حس میکنم این سردی ارثیه ولی چرا قبل عقد اینجوری نبود واقعا دلم شکسته و چندین بار کنارش گریه کردم و گفتم حس بدی دارم خیلی سرد و بی احساسی که بعدش زود بغلم میکرد و میخواست جبران کنه ولی آخه چه فایده من دلم میخواد خودش سمتم بیاد نه هر بار خودم بگم....بعد چندماه هنوز باید بهش بگم و درست نمیشه الآنم میگه رفتارش طبیعیه و سرد نیست و خیلی خوبه .برام عجیبه مگه پسرا نباید اینچیزا رو بخوان و به زنشون جذب بشن.حتی وقتی لباس باز میپوشم خیلی عادی رفتار میکنه انگار یه دختر کنارمه انگار نه انگار شوهرمه .رابطه رو فقط توی ....میبینه اصلا درکی از محبت نداره منم نسبت بهش سرد شدم و میترسم همینجوری بمونه از طرفی بقیه پسرا خیلی بهم پیشنهاد میدن و من شوهرمو دوست دارم و متعهدم میترسم از این سردیش دلم میخواد همه چیو از خودش بگیرم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.