2789
عنوان

خونه خریدن

71 بازدید | 11 پست

بنظرتون کسی که میخواد ۷ سال دیگه بره تو یه خونه الان بخره خونرو قدیمی نمیشه؟؟

یکی نامزد باشه و یه پولی دستش باشه و قرار باشه ۷ ۸ سال دیگه برن رو خونه زندگیشون الان پولشونو بدن یه تکه زمین بخرن بعدا بفروشن خونه بخرن بهتره یا الان یه خونه بخرن؟؟

یا آپارتمان که پارسال ساخته شده احساس میکنم بخریم بعد این مدت قدیمی و از مود میفته نمیدونم چرا دو دلم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زمین تو موقعیت خوب بخره و بعد که نیاز داشت ب خونه تبدیلش کنه اگه خونه بخره سال ساخت بالا میره تا ۷سال دیگه کابینت و شیرالات قدیمی میشن

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

خونه بهتر زمین میدونی بعد ده برابر باید بدی خونه بسازی اشتباهه خونه قدیمی هم بشه با یه بازسازی میشه عروسک من خونه مو سال نود و پنج خریدم مجرد بودم سال ۱۴۰۱اومدم خونه خودم شوهرم پول نداشت دیگه خونه اجاره کنه ولی من. خوش شانسی اوردم یه مستاحر ماه شب چهارده به پستم خورد اینا خونه بعد شش سال عبن روز اول تحویلم دادن من این خونه مو صفر خریدم تحویلش داد همون صفر بمن تحویل داد من اومدم خونه رو دیدم گفتم وای خدایااا خانم شما اینجا اشپزی هم کرده؟ گقت چطور گفتم اخه اینجا بیش از حد تمیز و نو مونده باورم نمیشه انقدر تشکر کردم ازش بعد فهمیدم زن و مرد هر دو وسواس و بشدددت تمیز بودن و از اونا برای خونه مردمو ارزش قایل میشن خونمم قدیمی نشد اصلااا هنوزم بعد ده سال خیلی خوب و شیک حتما بخر خونه رو

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

بخرش نهایت ۷ سال دیگه بفروشش .

ولی خونه نوساز با ۷ سال خراب و کهنه نمیشه

ما دوسال پیش ساختیم ۱۲ سال دیگه میریم توش الان خلوتگاه اخر هفته هامونه .

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...