2789
عنوان

پسر حمایت گر

74 بازدید | 24 پست

سواله واقعا برام به عنوان یه پسر .یعنی ۱۰ سانت قد بلندتر اینقدر براتون مهمه که حاضرید از خونه و ماشین لوکس و سفر خارج و یه زندگی متفاوت بگذرید ؟؟؟؟ واقعا اینطوریه؟؟؟

خب من خودم 160 قدم . طرف ده سانت از من بلند تر باشه میشه 170😂 پسر 170 اخه ؟ 😂

من قد برام خیلی مهمه😂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا و ابدا اینطوری نیست تاپیک های اینجا رو بخون و باور نکن

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

من برام قد و چهره مهمه مادیات برام مهم نیست ولی جنم مرد برام اهمیت داره

جنم یعنی چی ؟ یعنی حاضری با یه ۱۹۰ سانتی ۱۰ سال صبر کنی یا با یه ۱۷۰ سانتی ماه عسل بری فرانسه

جنم یعنی چی ؟ یعنی حاضری با یه ۱۹۰ سانتی ۱۰ سال صبر کنی یا با یه ۱۷۰ سانتی ماه عسل بری فرانسه

نه 10 سال چیه به مرد جماعت که نمیشه اعتماد کرد

مثلا اول زندگی خونه و ماشین معمولی داشته باشه

ولی جنم کار کردن و پیشرفت داشته باشه

راستشو بخوای من برام فرانسه و ایجور چیزا مهم نیست

قد هم از 177 تا 185 خوبه

چشم میگیم ی پسر 190 بیاد

والا کسی از شما نخواست بگید کسی بیاد

کسیم نخواست نظر بدید

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

نه 10 سال چیه به مرد جماعت که نمیشه اعتماد کرد مثلا اول زندگی خونه و ماشین معمولی داشته باشهولی جنم ...

اینم حرفیه ولی اگه ۱۷۰ سانتی با اون شرایط،خوب باشه در برابر همچین پسری به اون ۱۷۰ ای میگی نه؟

تاپیک عمومیه 😐

تاپیک عمومیه ولی مزه پرونی رو کامنت بقیه .. ؟