2777
2789
عنوان

کوفته تبریزی

108 بازدید | 7 پست

خانمایی که توتاپیک دستور کوفته خواسته بودن من این مدلی درست میکنم. ازشماخانمای گل هرکی ایده جدید توپختش داره کامنت کنه استفاده کنیم  

گوشت چرخ کرده۷۵۰گرم

سینه مرغ۱کیلو چرخ شده

تخم مرغ۳عدد

ارد۲ قاشق سرپر

اردنخودچی یک قاشق سرپر

لپه۵ پیمانه خیس و پخته و چرخ شده

برنج کته شده۳ پیمانه

سبزی کوفته۱کیلو

پیازو رب وزردچوبه  و فلفل و نمک 

موادوسطشم گردو و پیاز زرشک

کوفته هایی ک درست میکنم همه تعریف میکنن.مخصوصا همسروجاری مشکل پسندم.اول یکی دوروز قبل کامل وسایلشو اماده میکنم چون تویه روز خسته میشم و ریخت و پاش زیادمیشه.۵پیمانه لپه روقبلاخیس میکنم و میپزم و چرخش میکنم چندبار .بعد ۳پیمانه برنج کته شده روچرخش میکنم و ۱کیلو سینه مرغ بدون استخوان روهم دوسه باری چرخ میکنم.اینارو جدا میذارم تاروزبعدش تویخچال بمونه.روزی ک میخوام کوفته رو درست کنم سبزی کوفته واسه این مقدار فقط۱ کیلو(تره مرزه و خیییییییلی کم شوید)  و خردمیکنم و میشورم وبعد ۴_۵تاپیاز بزرگ و خلالی خوردو سرخشون میکنم ازخامی که دراومدن سبزی و میریزم و قشنگ سرخش میکنم و دراخر ۱ونیم قاشق رب  و زرچوبه زیاد  میزنم و کامل مخلوط میکنم .اخرسر کل مواد و همراه گوشت ۷۵۰گرمی چرخ کرده کاااااامل مخلوط و توسبزیا ۳تاتخم مرغ و ۲قاشق پر ارد و ۱قاشق ارد نخودچی میزنم و واسه خوش طعم شدنش پودرگل محمدی میریزم  و خووووووب ورز میدم تاتخم مرغا جذب شن (حتما نمکش و تست کنین).بعدم واسه وسطش (سلیقه ایه)گردو و زرشک و پیازچیپسی میذارم و گردش میکنم و میذارم فریزر یکم ک خودش و گرف جدا جدا بسته بندی و فریزمیکنم. موقع پختم پیازسرخ  میکنم و رب میزنم  و بااب و عصاره گوشت میذارم بدون در با شعله کم نیم ساعت بپزه.محشرمیشه.(نکته قابل ذکر:من کوفته هامو سرخ نمیکنم )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرغ کوفته رو سفت میکنه،،یعنی مثل سنگ میشه و از هم وا نمیره 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢