2777
2789
عنوان

ضعف شدید ریاضی

221 بازدید | 42 پست

سلام دوازدهم انسانی ام تو ریاضی پایه ابتدایی بشدت مشکل دارم ولی کتاب ریاضی خودم اوکیم مشکل از اونجایی میاد که تو جواب نهایی سوال ها مثلا کسر ها رو باید جمع بزنی در همین کارای ابتدایی مشکل دارم وگرنه مفهوم ریاضی انسانی رو متوجه میشم

نمیدونم درست منظورمو رسوندم یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کرمی یک فیلم داره جلسه۰ریاضی۷،۸،،۹رو میگه مثل مسر و توان و رادیکال پیداش کن چند بار ببینش،ختما چند بار ببین چون احتمالا با بار اول متوجه نشی

توی دوره الفا مبتدی دنبالش بکردی نه دوره مازش

پیش نیاز فینیتو کرمی رو ببین

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

دیگه وقت اینا نیست عقب میمونم

عقب موندن دیگه چیه وقتی قراره جواب اخر ها رو سر امتحان اشتباه به دست بیاری نمرت از دست میره

بچه های انسانی کلاس منم واقعا مشکل دارن تو ریاضیات نمیدونم چرا اقدام نمیکنن وضع رو بهتر کنن...