2789
عنوان

زندگی بعد 1398

1 بازدید | 8 پست

دلیل اینکه به این موضوع اشاره میکنم چون خیلیا ازم میپرسن که منظورت از دنیای بعد ۲۰۲۰ چیه یا چرا مدام میگی جهان بعد ۲۰۲۰ دیگه جای خوبی نیست

(کامل بخون تا بدونی فرق دنیای بعد ۱۳۹۸ چیه)

ببینید دوستان من اگه بخوام توضیح بدم خیلی زیاد میشه و گاهی وقتا هم یه عده فکر میکنن دارم چیزی رو توجیح یا از عده و گروهی و... دفاع میکنم یا ادم بدبینی هستم اما اینطور نیست.

من خودم دهه هشتادی ام و چیزی که تجربه کردم ودیدمو میگم کاری با طرز فکر و عقاید کسی هم ندارم من ادم بشدت گذشته دوستی هستم. عده زیادی میگن که در اصل دنیا بعد ۲۰۱۲ جالب نشد خب نظر اونا هم درسته و میدونم جهان همیشه مشکلات خودشو داشته اما تفاوت های قبل و بعد ۱۳۹۸ ، آشکار دیده میشه و کساییم که منکر این قضیه هستن یا واقعا اون سال ها اتفاقای خیلی بدی براشون افتاذه یا میخوان فقط الکی مخالفت کنن چرا میگم دنیا قبل ۱۳۹۸ بهتر بود

- قبل سال ۲۰۲۰ مهمون نوازی و احساسات بیشتز بود اگه کسی فوت یا عروسی میکرد همسایه هاشونم غم وخوشحالی میکردن

- زمان ها دیر تر میگذشت و توی یک روز صد تا کار مختلف میتونستی کنی

- انسان ها بهم بیشتر رحم داشتن و احساسات همو نادیده نمیگرفتن و ادم خوب میدیدن پشت سرش بخوبی میگفتن فقط بدی ها رو نمیدیدن کسی کمک میخواست کمک میکردن اشتباهی میکرد میبخشیدن از کارفرماها تا محیط های اموزشی و قانونی و...

- اگه سفر میرفتی لذت میبردی اگه طبیعت با فامیلات میرفتی لذت میبردی تکراری نمیشد اگه میخندیدی از ته دلت میخندیدی

- بدی و ظلم یا فساد عادی نبود اگر اتفاق بد یا بدی ای رخ میداد کل جهان شوکه میشدن ناراحت میشدن عصبانی میشدن

- قومیت تاریخ و ملیت و اصالت مهم بود اینطور نبود مثل الان وقتی از تاریخ و قوم وموسیقیت حرفی بزنی بیان ن بیخیال دنیا ، دنیای جهان وطنیه همه یکی هستیم میگفتن افرین چه باغیرت چه وطن پرست چه با اصالت...

- بیشتر موسیقی ها، خواننده ها،بازی ها، بازیگرا، انیمیشن ها، سریال و فیلم های معروف و جذاب هم که مال قبل ۲۰۲۰ بودن

ـ اقتصاد ، توانایی خرید در دنیا بیشتر و بهتر بود خشکسالی کمتز بود اخباز منفی مثل فرونشست و اب شدن یخ های قطبی و.. کم بود

و... خیلی چیزای دیگه

کسایی که به جزئیات توجه میکنن احساسی هستن اهل معنا هستند بیشتر متوجه حرفم مبشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان برکت از همه چی رفته اصلا نمیدونیم کی روز میشه کی شب میشه فوری عید میاد قبلا کلی منتظر عید میموندیم واقعا چی به سرمون اومد

اقایون سایت به من درخواست ندین ندیده رد میکنم بس کنین بیکارای هول، من متاهلم

الان برکت از همه چی رفته اصلا نمیدونیم کی روز میشه کی شب میشه فوری عید میاد قبلا کلی منتظر عید میمون ...

💔💔بوی عید بوی... غذاهای تو کوچه...سریال های معروف ایرانی مثل شمعدونی وکلاه قرمزی... بازی های رئال بارسا... سفرای طولانی که حتی تو مدام هتل هم میبودیم خوش میگذشت... مهمونیا ودور همی ها... چت های شلوغ با دویتا و فامیلامون...

چی به سر آدما اومد کم کم؟!!!!

شخصا هیچوقت فکر نمیکردم آرزوم این باشه که جهان حال و هوای قبل ۲۰۲۰ رو بگیره.زمانی که چه فقیر چه غنی چه کودک چه پیر چه زن چه مرد در هرکجای جهان حالشون بهتر بود....

💔💔بوی عید بوی... غذاهای تو کوچه...سریال های معروف ایرانی مثل شمعدونی وکلاه قرمزی... بازی های رئال ...

جام جهانی رو بگو مال چند سال قبل رو من با ذوق مینشستم نگا میکردم الان هیچ ذوقی واسش ندارم همش میگم خب که چی بشه مثلا

اقایون سایت به من درخواست ندین ندیده رد میکنم بس کنین بیکارای هول، من متاهلم

جام جهانی رو بگو مال چند سال قبل رو من با ذوق مینشستم نگا میکردم الان هیچ ذوقی واسش ندارم همش میگم خ ...

تخمه چیپس پفک میخریدیم بازی ایران آرژانتین میدیدیم

برای همدیگه تعریف میکردیم نطر میدادیم درباره ش😲😓