2777
2789
عنوان

احیا در منزل

227 بازدید | 14 پست

چقدر بدم میاد. اینا چیه مد میکنن اخه . دو شب فامیل شوهرم تو خونشون احیا گرفتن. اخه تو خونه با این همه بچه که نمیشه باید هی بدوم پشت سر پسرم مواظبش باشم سر صدا نکنن و... . 

نمیخوام برم . اشکالی داره یعنی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم . زنگ بزن بگو بچه اذیت میکنه سر و صدا میکنه من نیام بهتره  ببین چی میگن .  خانواده همسر من که گفتن اگه شده یکساعت بیا و برو  که فامیلمون ببیننت وگرنه پشت سرمون حرف در میارن که عروسشون قهره   

من ک برای اینطورمراسما فقط دلم می‌خواد برم جایی که غریبه باشن یاتوخونه خودمون باشم،ادم میخوادگریه کنه هرکارکنه راحته،  تو خونه فامیلا بری باید به فکر لباس تنت وموهات وارایشت باشی خوشم نمیاد😕

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من خودم احیا رو میرم . اما تو جمع خانوادگی اصلا دوست ندارم. میرم مسجد خودم و خدام. راحت ترم خب . اصلا دلم نمیخواد تو جمع فامیل برم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من ک برای اینطورمراسما فقط دلم می‌خواد برم جایی که غریبه باشن یاتوخونه خودمون باشم،ادم میخوادگریه کن ...

دقیقا دقیقا. منم همینم

سلام گلم . زنگ بزن بگو بچه اذیت میکنه سر و صدا میکنه من نیام بهتره  ببین چی میگن .  خانواد ...

نه بابا منو همه میشناسن. الان که زنگ زد گفتم قول نمیدم ببینم چی میشه. 

اصلا دوست ندارم برم.اگه شوهرمم بفهمه که گیر میده برو

مادرشوهرم گفت میای خونه فلانی رو؟ گفتم نه . 

والا این چیزام چشم و هم چشمی شده. مگه چندبار در سال ادم میتونه با خدا خلوت کنه اخه

منم اصلا دوست ندارم تو جمع فامیل باشم میرم میرم مسجد محلمون کلی هم دعا میکنم

والا بخدا