2789
عنوان

لیزرکیوسوییج

41 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من برای لک های جزئی صورتم پیش چندین دکتر رفتم کرم های خارجی و ایرانی مختلفی برام نوشتن استفاده کردم و هیچ تاثیری نداشت تا اینکه یک دکتر دیگه بهم پیشنهاد کرد که باید لیزر کیوسوییچ ۳ الی ۴ جلسه استفاده کنی و در نهایت از کرم ضد لک روز و شب استفاده که لک ها برنگردد.

کسی از دوستان این لیزر استفاده کرده؟ تاثیری داشته؟ ممنون میشم راهنماییم کنید(:

سه جلسه پشت هم؟

من رفتم خوبه لک ها رادیکم کمرنگ میکنه بستگی به لک هات داره زیاد تیره باشند با هرجلسه یکم روشنتر میشند احتمال برگشت هم دارندولی شاید کمرنگ تر

آمیتیس در سرزمین عجایب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمدید هم همون هزینه بار اول را میگیرند؟من تازگی نرفتم هزینه چقدر دادید؟

دفعه اول ۳ میلیون بعد محرم جلسه دوممه قیمت همونه

اما خیلی مراقبتاش سخته من تا ۱ هفته نرفتم جلو نور خورشید

همین که خودمو دوست دارم کافیه...😇

سه جلسه پشت هم؟من رفتم خوبه لک ها رادیکم کمرنگ میکنه بستگی به لک هات داره زیاد تیره باشند با هرجلسه ...

بین هر جلسه تایم هست که پوست ترمیم بشه برای جلسه بعدی به احتمال زیاد هر یکماه یکبار،نه خیلی تیره نیستند لک های کوچک قهوه ای روشن هستند ولی خب حساسم تقصیر بی احتیاطی خودمه لک های ناشی از آفتابه):

من ماه قبل انجام دادم لیزر co2برا لک های گونم دکتر گفت باید ۳ جلسه بیایمیتونم بگم با اولین جلسه ۴۰ د ...

عزیزم پوست شما تیره اس یا روشن؟ دستگاه باعث سوختگی پوست شما نشد؟ آخه من شنیدم پوست های خیلی روشن اثر سوختگی داره و یکسری افراد که انجام دادن جای لک ها سیاه شده و خیلی ناراضی بودن برای همین یکم تردید دارم ):

عزیزم پوست شما تیره اس یا روشن؟ دستگاه باعث سوختگی پوست شما نشد؟ آخه من شنیدم پوست های خیلی روشن اثر ...

پوستم گندمی روشنه .چرا تا ۴ روز اول پوستم قرمز شده بود و میسوخت بشدت،اما با ترمیم کننده ای ک دکتر برام نوشته بود زود جای زخما رفت.بستگی داره ب نوع پوستتون و مراقبتاش برا من ک فعلا خوب جواب داده..

همین که خودمو دوست دارم کافیه...😇