2789
عنوان

چقدر دلم گرفت

195 بازدید | 19 پست

رفیقم از پشت خنجر زد دوست پسرم خیانت کرد

حالا ام ک بابا بزرگم مرد...

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا

میگن وقتی اسب بخواد از رودخانه رد بشه اول آب رو گل آلود میکنه بعد رد میشه!! میدونید چرا؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی پاشو رو اون تصویر نمیذاره! چون فکر میکنه که هم نوع خودش تو آب هست... در حالی که یه عکس بیشتر نیست...! اونوقت ما آدمها : رو دل های همدیگه، رو شخصیت همدیگه، رو احساسات همدیگه، و روی کسانی که دوستمون دارند و شاید دوستشون داریم، خیلی ساده پا میذاریم و رد میشیم..!!️

منم همینطور😭

شوهرم به خواهرش پول میده

در صورتی که خودمون هزارتا مشکل مالی داریم.

مثلا ماه پیش بابام ۱۰ تومن برای تولد من بهم داد و چون قسطش را نداشت بده من دادم بهش که قسط بده. البته قبلش ۳۰ تومن خرج دندونای من شد که اون داد.

از اول ازدواجمون تا حالا هیچ وقت پول نزده به کارت من. البته چیزی بخوام برام میخره ها ولی اینکه پول بزنه به کارتم تا حالا نشده.

بیشتر از این پیامهای بعدش بود که نوشته بود ناراحتم کرد. گفته بود بابت خواهربرادری

خواهرش هم گفته بود دیگه داره زیاد میشه این خواهربرادریا

یعنی بازم پول داده و من نفهمیدم؟

درصورتی که من ریال ریال پولم را بهش میگم و قبلا هم چیزی ازم پنهان نمیکرد. نمیدونم چرا این را پنهون میکنه

کلا تازگیا خواهرش پیامها و آهنگای عاشقانه زیاد براش میفرسته. یا تو جمع که میریم دوتایی میرن باهم پچ پچ میکنن و من تنها میمونم.

وخواهرش انقدر پررو شده که با اینکه ۱۷ سالازم کوچکتره بهم تیکه میندازه🥲

دوتای اول شد تجربه خدا رحمت کنه پدر بزرگت .عمر کوتاهه غصه رفاقت های امروزی ک همشون الکین و پسرای امروزی ک ارزش نداره رو نخور و خودتو بخاطرشون ب اب و آتیش نزن که ارزش ندارن همینه دیگه تعهد به کتفشونه باقی عمرت با غم نگذرون که کک هیچکس نمیگزه

منم همینطور😭شوهرم به خواهرش پول میده در صورتی که خودمون هزارتا مشکل مالی داریم.مثلا ماه پیش بابام ۱ ...

اینا دیگ کیننن😐😐😐😐 خدا صبرت بده

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7