2777
2789
عنوان

میشه نظر بدید

70 بازدید | 17 پست

من یه عشق خیلی متفاوتو دارم تجربه میکنم(باهم نیستیم و دوست معمولی حساب میشیم)در حدی روحم به روحش نزدیک شده که باهاش تلپاتی دارم و هرکاری میکنه قبلش حد میزنم خیلی جالبه!

جوری میخوامش که از وقتی باهاش آشنا شدم انگار شوهر کردم و چشممو رو همه بستم و خیلی دختر خوبی شدم و دیگه خبری از اون یکم شیطنتای دوران مجردیم نیس پیجمم پیوی کردم و کلا چشمم هیچکسو نمیبینه تو این چند سال با هیچ پسری ب غیر اون در ارتباط نیستم و تمام سعیمو کردم از لحاظ مالی و زیبایی و شخصیتی و علمی خودمو ارتقا بدم و هنه ی تلاشمو کردم واسش بهتر از چیزی که بودم بشم

تا بینهایت دوسش دارم و فکر اینکه اگه بهش نرسم آزارم میده و میدونم میمیرم اگه بهش نرسم و به خودم قول دادم اگه باهاش ازدواج نکردم مهاجرت کنم و بقیه عمرمو تنهایی زندگی کنم چون با اون به ازدواج فکر کردم و قبلش ازدواجو نمیخواستم،پسره همهههه چیش اوکیه و سنشم سن ازدواجه

منم ۲۴ سالمه

بنظرتون بهش ابراز علاقه کنم؟میترسم اگه بهش نگم بعدا پیشمون شم ولی از طرفی هم نمیدونم درسته دختر ابراز علاقه کنه یا نه!

اگه تاپیکمو خوندی دعا کن بهش برسم این تنها آرزوی منه...

اگه ختم یا کار خاصی هم میدونی که حاجت میده بهم بگو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرانه بهت میگم بهش بگو نزار حسرتش بمونه نزار پشیمون بشی .اخرش هر چی که بشه تو بردی

خودمم نظرم همینه گفتم از بقیه هم بپرسم ببینم نظر بقیه چیه🥲ولی میدونم گریم میگیره حضوری و نمیتونم بهش بگم تو چتم نمیتونم بهش بگم نمیدونم چیکار کنم!

تهران نیستم ولی حاضرم تا تهران برم حاجت بگیرم :)میشه اگه شما تهرانی اگه رفتی امامزاده صالح واسم دعا ...

نظر نمک باید بدی

از گوگل سرچ کن شماره امام زاده رو پیدا کن بگو برات نذر نمک بدهند

نظر خود پسره چی هست ؟قبل از اینکه مستقیم بگی غیر مستقیم آزمایشش کن

بعنوان دوست معمولی چند ماه یبار بیرون میریم چت هم میکنیم ولی نه مدام و پشت سرهم

ولی واقعا نمیدونم نظرش چیه تو رفتارام مهم بودنشو بهش نشون دادم ولی تابحال کلامی بهش نگفتم