2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری مگ آسونه اصن معلوم نیست چی میدن دکترا. ی کلمه حرف نمیزنن بات اصن امید ندارم. حالا هم جدا ...

وا دختر مگه دنیا به اخر رسیده...چرا دکترا حرفم میزنن اون روانپزشکه ک تا میگی سلام میگه روزی یدونه فلوکستین بنداز بالا...مشاورا وقت میزارن حرف میزنن

وا دختر مگه دنیا به اخر رسیده...چرا دکترا حرفم میزنن اون روانپزشکه ک تا میگی سلام میگه روزی یدونه فل ...

آفرین رفتم یبار. گف افسردگی شدید. همش گریه میکردم. واینا. حالا حوصله ندارم ب مشاور. توضیح بدم. حالم یج وریه ک دلم نمیخاد حرف بزنم نمیدونم درک میکنین

آفرین رفتم یبار. گف افسردگی شدید. همش گریه میکردم. واینا. حالا حوصله ندارم ب مشاور. توضیح بدم. ...

عاره معلومه کدرک میکنم خیلیامون این روزارو تجربه کردیم...درد نیاز داره که حس بشه چه روحی چه جسمی به خودت فرصت بده..گریه کن...نمیخواد الان به فکر خوب کردن حالت باشی بزار تخلیه شی