2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدرآرسام و آرمیا ریاد شده... سر پسرم شوهرم گفت آرمیا که رفتم سرچ کرد اسم مشترک دختروپسربود خوشم نیومد

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

ارميا اسم پيامبره پسرونه است 

آرمیا لقب حضرت خضر علیه السلامه اما متاسفانه مشترکه 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

اسم فقط باید فارسی باشه ما که عرب نیستیم که اسم عربی انتخاب کنید آرسام و آرمیا واقعا سنگینه خودتون تلفظش کنید چطوری زبونتون باید صدبار حرکت کنه تا اسم کامل بیان بشه .....به معنی اسم هم توجه کنید

اسم فقط باید فارسی باشه ما که عرب نیستیم که اسم عربی انتخاب کنید آرسام و آرمیا واقعا سنگینه خودتون ت ...

اين دوتا اسم هيچ كدوم عربي نيست

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اسم فقط باید فارسی باشه ما که عرب نیستیم که اسم عربی انتخاب کنید آرسام و آرمیا واقعا سنگینه خودتون ت ...

عبری هستن عربی نیستن اسم آرسام و آرمیا که خیلی سبک و راحت گفته میشن... آرسام زیباتره

وای کهیر میزنم دیگه این حرفو که تو سایت میخونم. خودتون خسته نشدید. ما که عرب نیستیم که اسم عربی بذاريم!!!😧😷😷😷😷😷

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
وای کهیر میزنم دیگه این حرفو که تو سایت میخونم. خودتون خسته نشدید. ما که عرب نیستیم که اسم عربی بذار ...

خب واقعیت و اگه بپذیرید دیگه کهیر نمیزنید ...ما ثبات نداریم که خودمون انقد اسم فارسی قشنگ داریم دنبال اسم عربی میگردیم بعد هم کهواقعیت و میگن ناراحت میشیم و کهیر میزنیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز