2789
عنوان

آه من میگیره

1 بازدید | 24 پست

رفته بودم هیات ،آخرش که داشتم میومدم بیرون کسی که غذا می داد،به دخترم داد ،دخترم اومد بیرون ،بعد من فکر کردم به منم میده با بی ادبی جلوی همه بهم گفت خوش اومدی خانم و بهم غذا نداد و منم چون خیلی پشت سرم شلوغ بود سریع اومدم بیرون و نتونستم چیزی بگم .البته من اصلا نمیخواستم غذا بگیرم همون یدونه که به دخترم داد کافی بود ولی از لحن اون مرتیکه جلوی همه دلم شکست .انگار من دزدم ،گدا ام ،نخورده ام ،که اینطوری جلوی همه باهام برخورد کرد ،حلالش نمیکنم ،آه من میگیره

بابا یه نذری این حرفا رو نداره

بس کن ایرانی

چه خبره یکی گرفتی بسه بزارید چند تا برسه به نیازمندای واقعی

چرا رفتی محمدم؟💔 زندگی خسته شدم ازت بریدم تو زندگیم یه روز خوش هم ندیدم چرا راحتم نمیکنی😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با همه اینجور برخورد میکنن ..من که سالهاست نه هیئت میرم نه غذا میگیرم ..خونه هستم ..ولی دیدم برخورداشون رو ..به یه خانم مثلا میگفت شما دوتا گرفتی ..بنده خدا میگفت نه والا میگفت خدا کنه اینطور باشه!!!!ناراحت نباش ..

فقط جهت درد دل و دادن مشاوره و گرفتن مشاوره اینجا هستم..

بابا یه نذری این حرفا رو نداره بس کن ایرانی چه خبره یکی گرفتی بسه بزارید چند تا برسه به نیازمندای وا ...

بازم حق نداشت اینجور بگه ارث باباش که نیست خیرین جمع شده نذری دادن از جیب اون یارو که نبوده

بازم حق نداشت اینجور بگه ارث باباش که نیست خیرین جمع شده نذری دادن از جیب اون یارو که نبوده

قانع نبوده خب

چرا رفتی محمدم؟💔 زندگی خسته شدم ازت بریدم تو زندگیم یه روز خوش هم ندیدم چرا راحتم نمیکنی😔

بابا یه نذری این حرفا رو نداره بس کن ایرانی چه خبره یکی گرفتی بسه بزارید چند تا برسه به نیازمندای وا ...

اول بخون ،بعد اینطوری حرف بزن ،میگم من اصلا غذا نمیخواستم ،تازه اونم که به دخترم داد دادمش به نیازمند از لحن اون مرتیکه دلم شکست

اول بخون ،بعد اینطوری حرف بزن ،میگم من اصلا غذا نمیخواستم ،تازه اونم که به دخترم داد دادمش به نیازمن ...

اوکی

قانع نبوده خب

دو نفر یک غذا که نمیشه نذریارو میدن تو هیيت که کسایی که میان دیگه وقت نمیشع غذا درست کنن غذاهای توی هیيت واسه اینه که با خیال راحت بیان به فکر شام درس کردن نباشن

دو نفر یک غذا که نمیشه نذریارو میدن تو هیيت که کسایی که میان دیگه وقت نمیشع غذا درست کنن غذاهای توی ...

دوست ندارم سایت بحث کنم چون منظور منو نفهمیدی