2777
2789
عنوان

میشه نظر بدید

24 بازدید | 8 پست

ی نفر چه ویژگی ای میتونه داشته باشه که کسی دوستش نداشته باشه؟ دور و اطراف و خانواده اش.

نظری نمیخوام که بگین من بهترمژ خوشکلترم یا حسودی میکنن.

نظر واقعی رو میخوام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین به نظرم آدما که خوب باشن با بدگویی یکی ودونفر آدمای حسود شاید باور کنن ولی کسی حرف اونارو باور نمیکنه در آخر خودشون تو چشم همه منفور میشن این و از من داشته باش .اصلا نشین فکر کن چرا فلانی اینجوری باهم کرد چرا نکرد کسی که ارزش و ادب اصالت تورو بدونه تشخیص بده تا ابد بهت احترام میزاره کسی که حسوده دنبال خراب کردنته خودت باید با یه الدنگی بندازیش از زندگیت بیرون

ببین به نظرم آدما که خوب باشن با بدگویی یکی ودونفر آدمای حسود شاید باور کنن ولی کسی حرف اونارو باور ...

بحث این نیست، کسی واقعا دوستم نداره. مثلا میخوام تکیه گاه داشته باشم در حد سلام، و احوالپرسی، ولی خودم باید پیش قدم شم.کسی نمیپرسه حالمونه پول خواستم نه چیزی

بحث این نیست، کسی واقعا دوستم نداره. مثلا میخوام تکیه گاه داشته باشم در حد سلام، و احوالپرسی، ولی خو ...

مگه مهمه برات سلام ندن شما هم محل نده با ادمایی که با خودشونم مشکل دارن کلا رابطه تو کمرنگ کن اعتماد بنفستو میاره پایین

مگه مهمه برات سلام ندن شما هم محل نده با ادمایی که با خودشونم مشکل دارن کلا رابطه تو کمرنگ کن اعتماد ...

مرسی از نظرتون

ولی شاید من مشکل دارم، یکی دوتا نیستن.تنهای تنهام