2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 28 پست

موقع غذا خوردن به یه چی دیگه فکر کن

سعی کن اصلا به غذا خوردن بقیه نگاه نکنی

شاید باورت نشه ولی اکثر مواقع ادم واقعا حواسشون به غذا خوردن اینو اون نیس اصلا صرفا یه نگاه گذراس

در کل سعی کن خیلی به چیزی که میخوای انجام بدی فکر نکنی که احتمالات و نگرانی بیاد تو ذهنت، فقط با کله برو تو کارش😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع غذا خوردن به یه چی دیگه فکر کن سعی کن اصلا به غذا خوردن بقیه نگاه نکنی شاید باورت نشه ولی اکثر ...

وای مرسی حرفات روم تاثیر گذاشت خدا کنه موقع غذا خوردن یادم بیاد

موقع غذا خوردن طوری خودمو خم میکنم میارم جلو ک میگم صاف بشینم ممکنه دستام بدتر بلرزه

خب نگاه کنن چشمشون از حدقه در بیارتو راحت غذاتو بخوربا لذت

بهتره من دیگه فقط ب غذام نگاه کنم بقیه رو نگاه نکنم ولی نیاز دارم برم پیش روانپزشک حداقل دارو بده اینجوری نشم تو جمع

وای مرسی حرفات روم تاثیر گذاشت خدا کنه موقع غذا خوردن یادم بیاد موقع غذا خوردن طوری خودمو خم میکنم م ...

سخت نگیر خیلی به خودت

اصولا ادما انقدر درگیری فکریشون زیاده که اگر هم یه چی ببینن بعدا یادشون میره یادشونم بمونه نمیدونن کی بوده طرف .

اصلا به نظر این و اون اهمیت نده .

خانوادم هنوز مشکلمو نمیدونن نمیخوام بهشون بگم ۱۸ سالمه تنها نمیتونم برممم🥲

دیگه باید بری چون خیلی تاثیر گذاره کتاب خوندن هم میتونه درمان باشه اون هیچی مثل تراپیست نیست

از پس ظلمت بسی خورشید هاست🌱