2777
2789
عنوان

مادرشوهر😥

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 44 پست

هیلی رک بگو 9ماه بارداری و مشکلاتش رو تحمل میکنم که بچن بیاد بغلم و به اون اسمی که دوس دارم صداش کنم مگه کنیز دربارم که فقط بزام

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از دوست داشتن زیادیه.شایدم اسمی ک انتخاب میکنه خیلی قشنگ تر از اسمی باشه ک شما در نظر میگیرین،اما میتونین برای اینکه اذیتتون نکنه بگید باشه هرچی شما بگین میذاریم بعد هرچی خودتون دلتون خواست بذارین... بگین ما میخوایم صداش کنیم اینجوری بیشتر دوست داریم

جون مادرت لایک نکن  
هنوز حامله نشدی اسم انخاب کن اینقدر همه جا بگو ک دیگه از رو بره

دقییییییییییقاااااا موافقم

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

ما به هرکی که میپرسید اسمشو چی میخواین بذارین میگفتیم معلوم نیست. 

اخرم همسرم رفت شناسنامه رو به اسم انتخابیه خودمون گرفت و تمام

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

واسه منم اینقد نظر دادن هرکی یه چیزی میگفت وقتی بدنیا اومد اسم مورد نظر خودمونو گذاشتیم هر کسیم اعتراض میکردم منم میگفتم خودمم خبر نداشتم باباش سوپرایز کرد اسمو خودش انتخاب کرد

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

چرا باید از قبل اصلا صحبت کنید باهاش در این مورد وقتی شناسنامه گرفتید تموم شد بگید اینم اسم

تمام شد رفت

قبلشم هرکی پیشنهاد اسمی داد محترمانه فقط لبخندبزنید شما کار خودتونو کنید

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻

به شوهرت بگوباهاش حرف بزنه كه آدمه باشعور😕😕😕مادرپدراسمه بچه روانتخاب ميكنن ازالان بهش بگين اسم خودتون انتخاب كردين

خدای بزرگم یه بار دیگه بهم لطف کن 🥲دخترمو بهم برگردون 🤲🏻

اینجوری اینقد بده بده میکنه تا دل زده بشیم

از همين الان همش از سختي هاي بارداري بگو و بعدم بگو دلم خوشه يك اسم انتخاب كنم

بگو اسم خودمونو كه مامان باباهامون گذاشتن خوبه حداقل اسم بچه امون و ميتونيم باب ميلمون انتخاب كنيم بگو اين همه درد و زحمت و تحمل ميكنم كه اسم بچم و خودم انتخاب كنم بقيه نظرشونو بدن براي خودشون محترمه شايدم استفاده كردين از نظرشون ولي اسم نهايي با خودتونه 

بنظر من مادر بخاطر سختي هايي كه ميكشه حقشه خودش اسم و انتخاب كنه پيشنهادات بقيه و ميتونه بشنوه ولي انتخاب نهايي با خودش بايد باشه چون اين مادره كه اين درد و سختي و كشيده نه كس ديگه اي