2777
2789
عنوان

مادرشوهر😥

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 44 پست
هنوز حامله نشدی اسم انخاب کن اینقدر همه جا بگو ک دیگه از رو بره

دقیقا ما همین کارو کردیم الان همه اسم دختر و پسرمون رو میدونن ولی فعلا قصدشو نداریم

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم غصه نخور .... باردار که شدی جنسیت که معلوم شد خودتون اسمش انتخاب کنید .... بعد اگه چیزی گفت بگو شوهرم صلاح دونسته بنداز گردن همسرت خودتو بد نکن .... 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

مثل من باش ،انقد تو گوش شوهرم گفتم اسمشو محمد ميذاريم اگه پسر شه كه اونم پيش مادرش اينا همون روز اول كه اونا فهميدن باردارم گف اگه پسر شه محمد ميذارم اسمشو ،مادرشوهرم برگشت گف نهههههه چيز ديگه ميذاريم حالا،شوهرمم گف منو تو زحمت بدنيا اوردنشو نميكشيم كه نظر بديم ،مامان داره اسمشم انتخاب كرده،سعي كنيد شوهرتون پشتتون باشه اونوخ ديگه حله  

دختر خوشگلم زميني شد 

اصلا فکرشم نکن محل هم نده بعد راحت اسمشو انتخاب کن شناسنامه هم‌بگیر عادت میکنن فوقش اولش یکم‌غر میزنن عادی میشه برو‌بابا بگو شما اسم‌بچه هاتون رو خودتون انتخاب کردین یا مادر شوهرتون

منتظر اتفاق خوبم ........
وقتی اولش اینجورع... وای به حال بعد😢

اتفاقا از همین اولش رو خودت کار کن حرف مادرشوهر و بقیه تو روحیه ت تاثیر نذاره 

سر هر چیزی بخواد حرصت بده توام حرص بخوری چطوری میخوای حاملگی بگذرونی؟

خدا جونم خودمو به خودت سپردم 💖 نگرانی ندارم 💖میدونم تو برام قشنگترینا رو میسازی 💖

۱.اسم رو زود اعلام نکنید

۲.هر کس پرسید چی میخواید اسماشو بزارید و هی اسم پیشنهاد دادن شما فقط لبخند زده و بگویید اوووه حالا تا اونموقع😄

۳. همسرتون طرف شما باشن و اسمی که خودتون میخواید بزنید رو جار نزنن

۴. وقتی بچه به دنیا آمد پدر شناسنامه با اسم انتخابی خودتون رو بگیرن

۴.وقتی مادرشوهر غربتی بازی دراورد همسرتون بگن اسم رو من انتخاب کردم😝

عزیزم هرچی گفت بگید باشه اخرش همون اسمی که دلتون میخاد رو بذارید

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بگو شما واسه بچه هات انتخاب کردی بسه،به شوهرتم بگو اگه قرار باشه مادرت انتخاب کنه بگو خودش باردار بشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

عجب مادر شوهرایی پیدا میشن

دوستان ناراحت نشین ولی به نظر من مسکلات با خانواده ی شوهر به شوهر برمیگرده که نمیتونه حوب مدیریت کنه 

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........

عزیزم منم همش استرس داشتم که اسم پدرهمسرم رو که فوت شده بخوان بگن بزارین ولی بجز خواهرشوهر بزرگم کسی دخالت نکرد ما هم بها ندادیم

منظورم اینه که از الان به خودت استرس نده ادمها قابل  پیش بینی نیستن

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
مثل من باش ،انقد تو گوش شوهرم گفتم اسمشو محمد ميذاريم اگه پسر شه كه اونم پيش مادرش اينا همون روز اول ...

اوه شوهرت نابودش کرده😃

خدا جونم خودمو به خودت سپردم 💖 نگرانی ندارم 💖میدونم تو برام قشنگترینا رو میسازی 💖