2789
عنوان

نظر بدین

1 بازدید | 12 پست

گاهی آدم فکر می کنه تو یه سنی گیر کرده. شما هم همین حس رو دارید؟ فکر می کنید دلیلش چی باشه؟ من فکر می کنم آدم هایی که باهاشون رفت و آمد داریم باعث میشین همچین حسی داشته باشیم. مثلا من دختر نزدیک ۴۰ سال دیدم که مثل دخترهای ۱۸ ساله فکر می کنه و همون دغدغه های بچگانه رو داره...

شما بگین. شما نظرتون چیه؟

مشارکت کنین لطفا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس آدم هایی که باهاشون رفت و آمد داری زیادی پخته یا بی حالن

نه دوست عزیز .

لزوما اینطور نیست

مثلا من بخاطر شرایط های مختلف الان واقعا بریدم و خستم با اینکه سنی ندارم

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

من کم دیدم آدمی سن خودش رو زندگی کنه

مادرم دوستان مسنی داره که تو ۷۰ سالگی حس دختر ۱۵ ساله رو دارن و فکر و ذکرشون اینه مردها دنبال اینهان و مثل نوجوانها تو دلشون ذوق میکنن و در کلام الکی دنبال راه فرار هستن و شکایت میکنن

این دنیاشون منو خیلی میترسونه کابوسم اینه پیر بشم و عقلم مثل اینها کم بشه

من کم دیدم آدمی سن خودش رو زندگی کنه مادرم دوستان مسنی داره که تو ۷۰ سالگی حس دختر ۱۵ ساله رو دارن و ...

بامزه بود icon

شاید اون خانم ها هیچ وقت از نظر ذهنی رشد نکرده باشن

من فکر میکنم توی 18، 19 سالگی گیر کردم نه بخاطر رفتار یا عقل بخاطر سکون که توش هستم، هر چقدر نگاه میکنم هیچ پیشرفت نکردم، نه عاشق شدم، نه ازدواج کردم

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

من فکر میکنم توی 18، 19 سالگی گیر کردم نه بخاطر رفتار یا عقل بخاطر سکون که توش هستم، هر چقدر نگاه می ...

چرا فکر می کنی پیشرفت یعنی ازدواج؟ تو دنیای امروز خیلی ها ازدواج نمی کنن...

من افرادی رو می شناسم که ازدواج کردن و مثل بچه ها برخورد می کنن یا مدام از زندگی مشترک می نالن.