کیا تنها هستن؟؟؟ به نظر من تنهایی فقط این نیست که کسی پیشت نباشه ، تنهایی ممکنه این باشه که آنقدر آدم های اطرافت روی مغزت راه برن که باعث بشه ، احساس تنهایی کنی ، یا شاید هم آدم های رو پیدا نکنی که درکت کنن، یا شایدم آنقدر تنها هستی که هیچ انسانی کنارت نیست.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آها راستش منم جنیفر لوپز کراشمه، بهم بگو آقای لوپز
عجب ادمی هستی جنیفر فامیل تروو میگیره نه تو فامیل اونو
بهش میگفتم من و دیویس زیاد حرف نمیزدیم و زیاد به هم نگاه نمیکردیم اما این ها مهم نبود چون هردو داشتیم به یک اسمون مشترک نگاه میکردیم که شاید خودش خیلی صمیمانه تر از نگاه کردن به چشم های طرف مقابل باشه همه بلدن به چشم ادما نگاه کنن ولی کم پیش میاد کسی پیدا بشه که دنیارو دقیقا همونجوری ببینه که تو میبینی مــن رو نمیتونی معنی کنی
خب چه فرقی داره، جنیفرلوپز کجا من کجا ، ما هرچی دیدیم بدبختیه خانوم احمدوند
ناراحت نباش اقای لوپز
بهش میگفتم من و دیویس زیاد حرف نمیزدیم و زیاد به هم نگاه نمیکردیم اما این ها مهم نبود چون هردو داشتیم به یک اسمون مشترک نگاه میکردیم که شاید خودش خیلی صمیمانه تر از نگاه کردن به چشم های طرف مقابل باشه همه بلدن به چشم ادما نگاه کنن ولی کم پیش میاد کسی پیدا بشه که دنیارو دقیقا همونجوری ببینه که تو میبینی مــن رو نمیتونی معنی کنی