2789

دیگه خسته شدم،دیگه بریدم.۱۵ سالمه،بیش فعالم اصلا نمی تونم هیچ کاری که تمرکز می خواد مثل درس خوندن،تمیز کردن اتاق و... انجام بدم ۲ روز هم هست دارم ریتالین می خورم با دوز یک چهارم بی تاثیر بوده و هیچ تغییری نکردم ،فردا آزمون نمونه /تیزهوشان دارم و هیچی نخوندم نه اینکه دلم نخواد ها خیلی دلم می خواست خیلی بیشتر از همه خدا خودش می دونه چندبار برنامه ریزی کردم که بشینم بخونم(شاید بالای ۱۰۰ بار توی کاغذ برنامه برای خودم نوشته بودم تازه چه برنامه عالی و منطقی ای) ولی نشد فقط باید یه تیکه آهنگ های تکراری گوش بدم و بی وقفه راه برم حتی خیلی از نقاط پام بخاطر همین واریس زده،خانواده ام هم به کل بی درک هستن،اومدم خونه مامان بزرگم بی خبر از مشکل من هی همش داد می کشه و می گه برو بخون و مامانم هم معتقده که من دارم مشکل ام رو اغراق نمایی می کنم و هیچیم نیست و کلا هیچکسی که بخواد درکم کنه ندارم،خیلی خسته ام خیلی حتی امتحانات مجازی ام رو بعضیاش رو خیلی بد دادم،خواهش می کنم حتی شده ۱ صلوات برام بفرستید که من بالاخره این روزهای سخت این شرایط دشوار رو بگذرونم ونمرات کارنامه ام اونقدرا بد نشده باشه و خدای عزیزم به صورت معجزه وار اگر لیاقتش رو دارم و به مصلحتمه فردا که آزمون نمونه/تیزهوشان دارم قبول بشم و بتونم خود واقعی ام رو به کسایی که بخاطر راه رفتن زیادم مسخره ام می کردن(خاله ام،بابابزرگم ،مامانم و...) و درکم نکردن نشون بدم ،ممنون می شم سر نمازتون برام دعا کنید عزیزای دل و یا حتی شده ۱ صلوات برام بفرستید🌹🥲اسی جان شرمنده

دیگه خسته شدم،دیگه بریدم.۱۵ سالمه،بیش فعالم اصلا نمی تونم هیچ کاری که تمرکز می خواد مثل درس خوندن،تم ...

عزیزم انشالله قبول میشی ولی حتما حتما قرص هاتو سر وقت مصرف کن

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 رمان انگلیسی ترجمه میکنم ژانر فانتزی توی تلheirofstorms@توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 .در جستوجوی کشف روان 😁😍 Ich liebe Deutschland

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.