2789
عنوان

منم می خوام

1 بازدید | 10 پست

همین الان که کشیک بودم، همسر یکی از بچه ها براش آبمیوه و غذا آورد، آقاااا من شوهر می خوام🥺الان نیاین بنویسین شوهر خوب نیست و اینا، منظورم درست حسابیشه وگرنه از نوع دیگه ریخته همه جا

منم پسر خوشگله رو میخوام🥲🤣

ایشالا شوهر خوب گیر هر کی داره اینو میخونه بیاد🎀

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میخوام 🤭💔

این خوبا رو از کجا پیدا می کنن، تو کل عمرم یه بار تو رابطه بودم اونم کم مونده بود بگه کشیکاشم من وایسم، بعد این همکارم اکثر کشیکاشم همسرش میاد که اذیت نشه زیاد

این خوبا رو از کجا پیدا می کنن، تو کل عمرم یه بار تو رابطه بودم اونم کم مونده بود بگه کشیکاشم من وای ...

البته واقعا دختر خوبیه، امیدوارم همیشه خوشبخت باشن، ولی کاش واسه منم پیش بیاد

این خوبا رو از کجا پیدا می کنن، تو کل عمرم یه بار تو رابطه بودم اونم کم مونده بود بگه کشیکاشم من وای ...

نمیدونم والا 🤣

خداروشکر من تاحالا توی رابطه نرفتم بابا خیلی بده چون معمولا هم کات میکنن آدم اذیت میشه 🫠💔

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️ اقایون لطفا درخواست ندین 🥲🙏

آخه فقط غذا نیست، هر وقت به برنامه اش اعتراض داره، همسرش می گه ولش کن من وایمیستم خودتو اذیت نکنمنمم ...

اوه اون دیگه خیلی لوس بازی در میاره

متعادل خوبه

زن و شوهر باید همپا باشن و بهمدیگه کمک کنن،

ولی این آقا هم فعععک کنم خیلی داره زنشو لوس میکنه 😂🥲

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸