همین الان که کشیک بودم، همسر یکی از بچه ها براش آبمیوه و غذا آورد، آقاااا من شوهر می خوام🥺الان نیاین بنویسین شوهر خوب نیست و اینا، منظورم درست حسابیشه وگرنه از نوع دیگه ریخته همه جا
عسل خانمم🫂🌱⚘️کوچولو ، مهربون ، غمگین 🥲 به شدت دل نازک پس باهام خوب حرف بزنید، بحث نکنید که دلم میشکنه ناجورر. شاید باورتون نشه چندبار گریه کردم از دست بعضی کاربرا🫠
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این خوبا رو از کجا پیدا می کنن، تو کل عمرم یه بار تو رابطه بودم اونم کم مونده بود بگه کشیکاشم من وایسم، بعد این همکارم اکثر کشیکاشم همسرش میاد که اذیت نشه زیاد
این خوبا رو از کجا پیدا می کنن، تو کل عمرم یه بار تو رابطه بودم اونم کم مونده بود بگه کشیکاشم من وای ...
نمیدونم والا 🤣
خداروشکر من تاحالا توی رابطه نرفتم بابا خیلی بده چون معمولا هم کات میکنن آدم اذیت میشه 🫠💔
عسل خانمم🫂🌱⚘️کوچولو ، مهربون ، غمگین 🥲 به شدت دل نازک پس باهام خوب حرف بزنید، بحث نکنید که دلم میشکنه ناجورر. شاید باورتون نشه چندبار گریه کردم از دست بعضی کاربرا🫠