mahroo1234 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 708 عنوان بگید چرا 1 بازدید | 24 پست موافق/مخالف رابطه تو عقد هستیدجنبه داشته و نترکونید لطفا ❌آقایون درخواست ندید❌ امروز | 18:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freshtejon عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 3892 نه به شخصه اگه این کار نکرده بودم بعد خیانت راحت جدا میشدم
mahroo1234 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 708 نه به شخصه اگه این کار نکرده بودم بعد خیانت راحت جدا میشدم عزیزمم💗 ❌آقایون درخواست ندید❌
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 114732 خب بستگی ب طرفت داره هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤
لیلی_عزیز عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 355 بنظرم نباید کامل باشه د حد معاشقه ارالیا یا لیلی صدام کنید🎀مردا درخواست ندید که صدتا فوش گذاشتم . همچنین شما خانومای عزیز . برای بار صدم به نینی سایت بازگشتم . نصرانی . Pharmacy👩⚕️
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 15224 مخالف : چون مرد بعد رابطه اون عشقی ک جلو چشماشو گرفته بود میره کنار و منطقی تر میشه حتی ممکنه به اینکه رابطه اشتباه هست فکر کنه مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
mahroo1234 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 708 اگر شناخت کامل داری اره موافقماگر ن سطحی 👌🏼💗 ❌آقایون درخواست ندید❌
otanazi عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 1867 پسر خونه و زندگی مهیا کنه و دونفری باهم زن و شوهر جهاز رو مهیا کنن برن سر زندگیشونوقتی پسر خونه پدرش میخوابه و میخوره دختر خونه پدرش واقعا هتل نیست برای این چیزا
missff عضویت: 1405/01/17 تعداد پست: 316 بعد عقد بنظرم هیچ مشکلی نداره شرعا و قانونا زنشی من باشم اجازه میدم زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️
purple__rose عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 13051 فقط اینایی که گیر میدن بقیه هم تو عقد رابطه داشته باشند🤦یکی نیست بگه به شما چه نمیدونم چرا اینقدر بهشون فشار میاد یکی نخواد تو عقد رابطه داشته باشه اصرار دارند باید داشته باشی😂
mahroo1234 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 708 خب بستگی ب طرفت داره درسته👌🏼 ❌آقایون درخواست ندید❌
مهدخت_فریبای_پریوش_۳ عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3287 بستگی به شخصش داره. من انجام دادم و پشیمون نیستم چون میدونستم با آدم حسابی طرفماینکه میگن پسر بعد از رابطه ی کامل دیگه ذوق و شوقی واسه عروسی نداره ، در مورد ما که صدق نکرد خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...