2777
2789
عنوان

آش دوغ نذری

192 بازدید | 28 پست

روز تاسوراعا نذر آش دوغ دارم سبزی شو کی بخرم همین روز یا یه روز قبلش

متاهلم 🫂💍🍭 ✋درخواست دوستی( خانم اقا) قبول نمیکنمNoدرخواست هی مردک تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی واقعا که 😡 ☃️سال تولدم ۱۳۸۳❄️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک روز قبل آماده کن بزار یخچال

ممنونم

متاهلم 🫂💍🍭 ✋درخواست دوستی( خانم اقا) قبول نمیکنمNoدرخواست هی مردک تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی واقعا که 😡 ☃️سال تولدم ۱۳۸۳❄️

گرم نیست هوا؟

ن زیاد گرم نیس طرف های ما

اسفناج می خری الان بخرفریزرکن

مرسی

دلم خواست🥲😂قبول باشه

فداتم آدرس بده شاید نزدیک هامون هستی !

قربونت برمکرمانشاهم گلی😂

خیلی دوری آجی من اردبیلم 😂💔

عزیزم نمیدونم لطفا موقع نذری درست کردن دعام کن خیلی گرفتار و بدبختم

تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت تا اخر عمرش هیچ زنی به غیر مادرم نگیره، و انشالله خدا به مادرم عمر خیلی طولانی و بی نیازی از مردم و عزت و احترام بده😔