2777
2789
عنوان

نجات از گناه

174 بازدید | 54 پست

جوونی که به خاطر شهوت زندگی اش رو نابود کرده و آبروی خودت رو برده و الان میخواد نجات پیدا کنه، چه دعایی یا نمازی میشناسین برای هدایتش بشه دعا کرد. خواهش میکنم راهنمایی کنین 🙏💔

خودش نمیتونه داره توی چه باتلاقی میره، دلش میخواد زندگی درستی داشته باشه ولی نمیتونه. باید اطرافیان براش دعا کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشم به اهل بیت خصوصا امام زمان و امام حسین متوسل بشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

تغذیه اشو درست کتید ادویه و چیزای گرم ترک بشه

مادرش تو قنوت آیه ربنا حبلنا بخونه

روز ۵ بار سوره انسان مختص تربیت فرزند

نماز شب

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آدم باید خودش بخواد با دعا دیگران نمیشه پرستیژ و شعور خرید

نه اصلا موضوع این نیست. اطرافش پر شده از آدمایی که نمیخوان نجات پیدا کنه. تنها آدم دلسوزش منم. آبرو براش نمونده. حتی خودش گریه کرد ولی اونقدر ناامیده که نمیتونه فعلا دعا کنه. میگم حداقل یه دعایی یکم روزنه براش باز کنه

تغذیه اشو درست کتید ادویه و چیزای گرم ترک بشه مادرش تو قنوت آیه ربنا حبلنا بخونه روز ۵ بار سوره انسا ...

یعنی نماز شب بخونه خودش یا من بخونم به این نیت؟؟

خودش اهل نماز و روزه بود، از راه به درش کردن 😔😔