2777
2789

فرش و پرده رو ست میکنن عزیزم😘

ولی هرجور خودت راحتی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ترکیب رنگ پرده ها و فرشت رنگایی مث کرمی، قهوه ای، شکلاتی، یا رنگ شیرقهوه هم خوبه

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
یعنی‌پردمو‌قهوه‌ای‌بگیرم

پردت تور سفید باشه با یالان کرم و قهوه ای تیره

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      

عزیزم میتونی پرده ات رو با کوسنت ست کنی. اگر میخای خونه ات رنگ و بو بگیره میتونی یه رنگ باحال انتخاب کنی و بعد کوسن های گلدار با رنگ غالب  پرده ات  سفارش بدی

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی