2789
عنوان

سردرد کودکان

36 بازدید | 10 پست

سلام خانومای عزیز دخترم 11 سالشه از دوستش شپش گرفت. سردرد داشت ولی حالا که شپش ها خوب شده هنوزم سردرد داره

چیکار کنم؟

تو این ایام دعاتون می کنم فقط جواب خوب بدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موهاشو کوتاه نکن منم 9 سالم بود از مدرسه گرفتم براش برس دندونه ریز بگیر تو حموم نرم کننده بزن با شونه دندونه ریز از کف سرش بکش همشون میان تو شونه تا وقتی که تموم شه هفته ای دوبار سه بار انجام بدید

ربطی به شپش نداره. ببرش دکتر شاید کم خونی داره .یا چشماش ضعیفه. پشت گوش ننداز. وقتی این سردرد طولانی شده پس دلیلی داره

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

هوش مصنوعی

سلام مامان عزیز، درک میکنم که نگران هستید. خداروشکر که مشکل شپش برطرف شده، اما تداوم سردرد نیاز به بررسی دارد.

چند دلیل احتمالی وجود دارد که چرا دخترتان بعد از درمان شپش هنوز سردرد دارد:

۱. **حساسیت به مواد شیمیایی:** شامپوهای ضد شپش مواد شیمیایی قوی دارند. بو یا جذب این مواد از طریق پوست سر میتواند در برخی کودکان باعث سردرد یا سرگیجه موقت شود.

۲. **استرس و تنش عصبی:** دوره درگیری با شپش برای بچهها پراسترس است (خارش زیاد، ترس از انتقال، مراحل طولانی شانه زدن). این استرس میتواند باعث سردرد تنشی شود.

۳. **کمخوابی:** اگر در زمان شپش به دلیل خارش زیاد شبها خوب نخوابیده باشد، خستگی و کمخوابی میتواند باعث سردرد شود.

۴. **عفونتهای ثانویه:** گاهی خاراندن زیاد باعث ایجاد زخمهای بسیار ریز روی پوست سر میشود که اگر عفونت خفیفی کرده باشد، ممکن است باعث تورم غدد لنفاوی پشت گردن و سردرد شود.

۵. **تغییرات سنی:** دختر شما ۱۱ ساله است و در سن بلوغ قرار دارد. تغییرات هورمونی در این سن میتواند شروعکننده سردردهای دورهای باشد که شاید بهطور اتفاقی با موضوع شپش همزمان شده است.

**چه کارهایی انجام دهید؟**

* **مایعات زیاد:** به او آب و آبمیوه طبیعی بدهید تا اگر اثر مواد شیمیایی در بدنش هست، زودتر دفع شود.

* **هوای آزاد:** او را به فضای باز ببرید تا هوای تازه استنشاق کند.

* **بررسی پوست سر:** پوست سرش را چک کنید که قرمزی شدید، تورم یا زخمی نداشته باشد.

* **استراحت و آرامش:** سعی کنید فضای خانه را آرام نگه دارید و اجازه دهید کمی بیشتر استراحت کند.

**چه زمانی به پزشک مراجعه کنید؟**

اگر سردرد او با موارد زیر همراه است، حتماً به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید:

* حالت تهوع یا استفراغ.

* تاری دید.

* تب.

* اگر سردرد با مسکنهای معمولی خوب نمیشود یا شدت آن بیشتر شده است.

احتمالاً این سردرد گذراست، اما چون علائم ادامه یافته، بهتر است یک معاینه ساده توسط پزشک انجام شود تا خیالتان راحت شود. سلامت باشید.

هوش مصنوعی سلام مامان عزیز، درک میکنم که نگران هستید. خداروشکر که مشکل شپش برطرف شده، اما تداوم سردر ...

خیلی ممنون عزیزم، انشاالله شنبه میریم دکتر