2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیرکاکائووو

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

نون ماست خیلی خوبه یا به دختر کوچکی ها کش سر

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
هر غذایی میشهچلو گوشتخورشت قیمهزرشک پلوعدس پولوخورشت قورمه سبزی

خودش قیمه میده روز اخره

منم باردارم خودم نمیتونم غذاها درست کنم نمیخوام بندازم گردن کسی ام

به جز غذا چی خوبه

شله زرد و اینا هم سمت ما نمیدن

ما گاها نون پنیر میدیم. بسته بندی قشنگی میکنیم پخش میکنیملوبیا پلو ، ابگوشتم که خیلی جاها میدناگه ال ...

چون باردارم غذا درست کردن برام سخته نمیخوام بندازم گردن کسی هم

خودش قیمه میده روز اخرهمنم باردارم خودم نمیتونم غذاها درست کنم نمیخوام بندازم گردن کسی امبه جز غذا چ ...

نوشیدنی خنک بده استارتر

یا آبمیوه یا شیرکاکائو شرکتی

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...