2777
2789
عنوان

رازیانه

120 بازدید | 11 پست

سلام خانما رازیانه بخورم بعد چندروز پری میاد الان ۴ روزه میخورم ولی نشدم 

و کسی که کیست و کم کاری تئرویید داره رازیانه هم بخوره پریود نمیشه؟ 

۲۵ روزه نشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی که فیبرم داره اگه رازیانه بخور چطور خوب است یابد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
آخه یه ماه اتسترون مصرف کردم ولی فک کنم رفع نشده 

یه ماهه شاید خوب نشه عزیزم باید سونو بدی تا مشخص بشه که خوب شدی من که سه ماه قرص جلوگیری خوردم تا کیستم خوب شد

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
دکتر بهم گفت راریانه بخور یادم رفت ازش بپرسم چ زمانایی کسی میدونه؟در حال اقدام برای بارداری هستم الب ...

رازیانه گاها باعث سقط هم میشه عزیزم خیلی حواست جمع باشه و بدون که چطوری باید استفاده کنی 

من یه دوست داشتم هروقت عقب مینداخت تخم رازیانه دو سه روز میجوشوند و میخورد و تا سه روز پریود میشد

گاهی اوقات هم شنیدم که باعث سقط شده 

قرصش هم هست که میخورن واسه تقویت تخمدانه 

در هر صورت شما با اگاهی کامل استفاده کن چون تو مرحله اقدامی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز