2777
2789
عنوان

تجربه بارداری

32 بازدید | 6 پست

اخرین پریودم۲۳اردیبهشت بود منم چون چندماهی بود اقدام میکردم گفتم بزار سرمو گرم کارام بکنم تا زمان بگذره و شوهرمم واریکوسل گرید۴داره که قرار شد عمل کنیم

یکماه دیگ قرار شد عمل واریکوسل شوهرم باشه منم کاملا یهویی گفتم علاوه بر هومیوپاتی که میخونم بزار کنکور هم شرکت کنم رفتم کتاب هاموخریدم محل مورد نظرم رو برای مطالعه درس کردم و خلاصه سرگرم شدم که یهودیدم روز موعد شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتم بیخیال خب پریود میشم دیگه از طرفی هم علائم بارداری ندارم ک بیخال شدم دوباره مشغول درس و ماه محرم شدم که شد ۳۷امین روز سیکل و من همچنان دیدم پریودنشدم و هیچ علائمی هم ندارم (درد سینه کم شده .تکرر ادرار ندارم.حالت تهوع ندارم)

اره دارم داستانو مینویسم شاید یکی بدردش خورد

باش عشقم

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

یعنی فقط بیخیال بودم بخدا هی میگفتم منکه تخمک گذاری ندارم چندماهه پس ولش تااینکه همینطوری یهویی حالم خیلی بد شد شبیه غش کردن حس کردم هوشیاریمو ازدست دادم و نشستم رو صندلی یهودیدم خیس شدم هم خون قرمز بود هم قهوه ای و هم اب زیاد گفتم بیا شروع شد بعدش دیدم فقط همون شد و هیچی نیومد تا شب فقط دوسه بار لکه دیدم قهوه ای