2777
2789
عنوان

روتین زندگی من

82 بازدید | 20 پست

من متاهلم دوتا بچه دارم

صبحا صبونه مفصل بهشون میدم ناهارا بااینکه قبلنا خیلی وقت میزاشتم و اشپزیم خوب تا عالیه الان همش چیزای سریع و عجله ای و اسون واقعا از اشپزی بدم اومده:((

عصرا میبرمشون پارک براشون عصرونه میبرم دوستامم با بچه هاشون میان تا ساعت هشت نه شب بااینکه خوبه ولی خسته میشم باز شبا لنگ شامیم

حالا یا ازبیرون میگیرم یا که برمیگردیم باز یه چیز سریع همشم نمیخام ازبیرون بخرم جدا ازهزینه میگم ذائقشون عادت میکنه به غذای بیرون

خیلی وقته دیگه پلو درست نکردم همش کته بوده کنار خورشت

تازه الان دخترم گفته بعد پارک بریم هییت شب یعنی امروز تا دوازده شب بیرونم

کلی کارای خونه میمونه از تعطیلی مدارس کل روالمون ریخته بهم تو خونم حوصلشون سر میره گناه دارن

بعضی روزا میگم امروز قراره قرمه سبزی درست کنم پارکو بیرون تعطیلع ناراحت میشن ولی قبول میکنن خوذم دلم براشون میسوزه

کاش اشپزی نبود اصلا اونجوری به همه چی میرسیدم مامان بودن سخته....

منی که خونم برق میزد و حساسیت عجیبی داشتم رو تغذیشون الان یکی دوماهه کلا رها کردم فقط گشتو گذارو بیرونیم اینجوری روحیه خوذمم عالی شده اما خونه دیگه خونه سابق نیست غذاهامونم بد شدن به قول پسرم ://

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

همسرتون پس چکار میکنن ؟غذا نمیخوان

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرتون پس چکار میکنن ؟غذا نمیخوان

همسرم بنده خدا ادم بد غذا و ایراد گیری نیست ادم کمک کنی هم نیست یعنی سفره صب تا شب ولوو باشه حتا نمیگه جم کن با خودش جم کنه البته مشغلشم زیاده

ببخشید ولی روتینت بده هرروز گشت و گذار و بیرون و پارک... اگه عادت کنی فاجعه میشه در آخر... روزی ۲ وعده غذا درست نکن یه وعده درست کن واس ۲ وعده بخورید

تنها رضایت تو دنیا، خود کلمه "رضایته"

پس همسرتون چی ؟

میتونی قبل این که پارک بری غذاتو آماده کنی

صبح زود بیدار شو صبحانه بچه هارو بده ناهار آماده کن خونه رو مرتب کن

ساعت دوازده یا یک ظهر شام آماده کن زیرشو خاموش کن برو پارک برگشتید غذات آماده اس خونه مرتبه بیرونتم رفتی

ببخشید ولی روتینت بده هرروز گشت و گذار و بیرون و پارک... اگه عادت کنی فاجعه میشه در آخر... روزی ۲ وع ...

متاسفانه عادت کردیم قبلا همش خونه بودیم دیگه خودم تو مرز افسردگی بودم الان از این ور بوم افتادیم

دیگه انرژیم میره تنبل شدم

واقعا خودمم از اشپزی بدم اومده شبیه عذاب شده برام برخلاف سابق

امیدوارم بتونم تعادلو برقرار کنم

ساعت پنج که میشه چای میریزم تو فلاسک و یسری خوراکی برمیدارم و میزنیم بیرون :((

متاسفانه عادت کردیم قبلا همش خونه بودیم دیگه خودم تو مرز افسردگی بودم الان از این ور بوم افتادیم ...

خب تا ۵ چیکار میکنی؟! شامتو درست کن دیگه

تنها رضایت تو دنیا، خود کلمه "رضایته"

پس همسرتون چی ؟ میتونی قبل این که پارک بری غذاتو آماده کنی صبح زود بیدار شو صبحانه بچه هارو بده ناها ...

کاش بتونم ولی واقعا تنبل شدم اونم منی که همسرم قبلا بهم میگفت نگرانتم وسواس بگیری

من چرا اینجوریم خدا یا صفرم یا صدicon

خب تا ۵ چیکار میکنی؟! شامتو درست کن دیگه

خب تا پنجم سریال میبینیم icon اینقد تنبل شدم زدم تو فازبیخیالی که برا خودمم عجیبه ولی بچه هام عجیب راضی ان

غذام چون همش چیزلی سریع مث ماکارونیو کتلتو کوکوام که باب میلشونه کاملا زاضی ان

همسرم بنده خدا ادم بد غذا و ایراد گیری نیست ادم کمک کنی هم نیست یعنی سفره صب تا شب ولوو باشه حتا ...

پس بازم خداروشکر ایشون سختگیر نیستن به نظرم مهمترین چیز روحیه و شادابی اهل خونه ست نه تمیز بودن وسایل خونه در طول هفته یک روز رو تعیین کنید و از قبل با بچه ها شرط کنبد فقط فلان روز برنامه بیرون رفتن نداریم و باید به خونه برسیم در مورد غذاهم من خودم چون شاغل هستم کاملا درک میکنم چی میگی یه وقتایی اصلا حوصله غذا پختن ندارم ولی آخر شب خورشت ، آبگوشت رو میذارم داخل قابلمه زیرشو کم میکنم تا صبح خوب جا بیفته هفته ای یک بار هم غذاهای مثل لازانیا ، ته چین و ... بپزی کافیه همین تنوع میده به سفره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
صبح هرروز برنامه ریزی کن چیکار کنی اون روز روحالا چقدر وقت میگیره مگه قرمه سبزی

من دیوونم بخام اشپزی خوب کنم نبایدهیچ کار دیگه کنم تا تمرکز داشته باشم

پس بازم خداروشکر ایشون سختگیر نیستن به نظرم مهمترین چیز روحیه و شادابی اهل خونه ست نه تمیز بودن وسا ...

مرسی عزیزم از راهکارت حتما استفاده میکنم