2789
عنوان

آقایون

33 بازدید | 10 پست

چرا درخواست میدین مرض دارین

دیدم یکی اینجا زده زن بعد دیدم مرد هست حذف میزنم ولی همش نوتیفش میاد اقا درخواست نده بیشعور نباش متاهلم کوری نمیبینی زدم تو امضام و تاپیک هام درباره خانوادم هست

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه براشون مهمه که طرف متاهله تور میندازن گرفت گرفت نگرفت میرن سراغ بعدی تاهل طرف هم براشون مهم نیست چون ذاتشون خرابه

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم.وقتی دلم میگیره مداحی ننه زهرا از حسین ستوده رو گوش میدم ( اومدی سایه رو سرم شدی،دیدی بی بال و پرم پرم شدی،مهربونیت با همه فرق میکنه،مهربون،بودی که مادرم شدی،منو صدا بزن به جای گریه هام،ترکی صدات کنم آنام آنام آنام،ننه زهرا زمین خوردم،ننه زهرا کم آوردم،ننه زهرا اگه مردم بیا کنارم،سر مزارم من تو رو دارم...).تو زندگیم همیشه تلاش کردم که وقتی نمیتونم دلی شاد کنم پس دلی هم نشکنم

کلا شعور ندارن جالبه وقتی میبینن ت از مشکلاتت میگی هم درخولست میدن هم پیام میدن،اینا بی ذاتن مطمئن ب ...

اره والا همش درخواست میدن منم اعصابم خورد میشه

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

مگه براشون مهمه که طرف متاهله تور میندازن گرفت گرفت نگرفت میرن سراغ بعدی تاهل طرف هم براشون مهم نیست ...

اخه حرصم درمیاد دقیقا الان که این تاپیک زدم درخواست دادن

اخه حرصم درمیاد دقیقا الان که این تاپیک زدم درخواست دادن

مریضن عزیز دلم اینا خرابن اکثرشون هم زن دارن الکی ریختن تو سایت زنونه برای کثیف

درخواستشون رد نکن و قبول هم نکن بزار دیگ نتونن درخواست بدن

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم.وقتی دلم میگیره مداحی ننه زهرا از حسین ستوده رو گوش میدم ( اومدی سایه رو سرم شدی،دیدی بی بال و پرم پرم شدی،مهربونیت با همه فرق میکنه،مهربون،بودی که مادرم شدی،منو صدا بزن به جای گریه هام،ترکی صدات کنم آنام آنام آنام،ننه زهرا زمین خوردم،ننه زهرا کم آوردم،ننه زهرا اگه مردم بیا کنارم،سر مزارم من تو رو دارم...).تو زندگیم همیشه تلاش کردم که وقتی نمیتونم دلی شاد کنم پس دلی هم نشکنم

مریضن عزیز دلم اینا خرابن اکثرشون هم زن دارن الکی ریختن تو سایت زنونه برای کثیف درخواستشون رد نکن و ...

اره دقیقا

الان مادر شوهرم زنگ زده گریه کرد