2777
2789
عنوان

نگرانم

105 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من به حساب دکتر هفته هفتم هستم و به حساب خودم هفته پنجم...یکی دوهفته اول دل درد داشتم اما الان هیچی به هیچی...نه حالت تهوع نه حساس شدن به بو...فقط سینه هام دردناک و سنگین شده...یکمم انگار بی حالم.همین.طوری که اصلن باورم نمیشه باردارم...آخرهفته دکترگفته برو سونوی قلب ولی تو شهرمون دوتا سونوگرافی هست ک یکیش معتبر نیست اون یکیشم تعطیله تا هفته دیگه...واقعن تحمل اینهمه استرس رو ندارم فکرمیکردم آخر هفته صدای قلبشو میشنوم و آروم میشم.بتام روز سی ام پریود و بعد از 5 روز عقب انداختن 480 بود...به نظرتون پوچ نیست که علایم ندارم؟

شاید در جهانی دیگر….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا هفته 9 علامتی جز درد زیر دل نداشتم اما از هفته 9 به بعد پدرم در اومد طوری که آرزوی مرگمو میکر ...

عزیزم نگرانم رشدش متوقف شده باشه یا قلبش تشکیل نشده باشه...به نظرتون نیازه برم شهر دیگه سونو؟

شاید در جهانی دیگر….

عزیزم نگرانم رشدش متوقف شده باشه یا قلبش تشکیل نشده باشه...به نظرتون نیازه برم شهر دیگه سونو؟

خب چرا باید نگران باشی وقتی هنوز بتا به اندازه کافی بالا نرفته چون حالت تهوع نداری فکر میکنی بچه رشد نکرده؟ اصلا اینطور نیست من که تا هفته 9 یک و نیم کیلو اضافه کردم انقد خوشحال بودم که حالت تهوع ندارم هیچ وقت فکر نکردم دلیل حالت تهوع نداشتنم عدم رشد بچه باشه اما از هفته 9 تا الان که هفته 22 هستم از حالت تهوع داغون شدم 5 کیلو هم کم کردم ....برو از این وضعیتت لذت ببر و با کنجدت حرف بزن و لذتشو ببر چون وقتی به حالت تهوع بیفتی واقعا حوصله خودتو هم نداری چه برسه به اینکه بخوای با بچه حرف بزنی....بزار این هفته تموم بشه با خیال راحت بعد از تعطیلات برو برای سونو قلب اینجوری دیگه مطمئنی بتا به اندازه کافی بالا رفته و حتما قلب تشکیل شده ....عزیزم اگه خدای ناکرده مشکلی باشه به لکه بینی میفتی پس الکی خودتو نگران نکن بچه هیچ مشکلی نداره و الان داره رشد میکنه آرامش داشته باش تا بچه که بدنیا اومد آروم باشه

خب چرا باید نگران باشی وقتی هنوز بتا به اندازه کافی بالا نرفته چون حالت تهوع نداری فکر میکنی بچه رشد ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم...پس هرمشکلی پیش بیاد لک بینی اتفاق میفته درسته؟ببخشید نی نی شما چیه؟

شاید در جهانی دیگر….

مرسی از دلگرمیت عزیزم...پس هرمشکلی پیش بیاد لک بینی اتفاق میفته درسته؟ببخشید نی نی شما چیه؟

عزیزم اکثر مشکلات بارداری با درد خیلی زیاد و لکه بینی همراه هست اصلا دلیلی برای نگرانی نیست ....من بهت قول میدم بعد از تعطیلات که بری میبینی که قلب کوچولوش داره میزنه ....من هنوز شنبه آینده برای تعیین جنسیت میخوام برم اما توی سونو NT گفتن احتمالااا دختره 

عزیزم اکثر مشکلات بارداری با درد خیلی زیاد و لکه بینی همراه هست اصلا دلیلی برای نگرانی نیست ....من ب ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم ایشالا که با سلامتی و دلخوشی بقیه بارداریتو بگذرونی و تو بغلت بگیریش...

شاید در جهانی دیگر….

خیلی ممنونم ازت عزیزم ایشالا که با سلامتی و دلخوشی بقیه بارداریتو بگذرونی و تو بغلت بگیریش...

خیلی ممنون عزیزم....ان شالله شما هم بارداری راحت و بی دردسر داشته باشه و نی نی نازتو بغل بگیری