2777
2789
عنوان

دختر کچل

187 بازدید | 24 پست

کسی حاظر میشه با یک دختر کچل که مجبوره تا آخر عمرش کلاه گیس بزارم زندگی کنه ؟ من هنوز این موضوع رو به نامزدم نگفتم خیلی میترسم از دستش بدم 😭😭 خیلی دوستش دارم 😭 اگه همیشه کلاه گیس بزارم قبول میکنه با من زندگی کنه😭 لطفاً بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نميدونم. ولي بايد حتما به خودش بگي.

وگرنه اگه بعد از عقد بفهمه ميتونه طلاقت بده(به نظرم يه همچين قانوني داريم. درست يادم نيست. خيلي وقت پيش شميدم راستش)

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست

گلاه گیس نباید میذاشتی باید همون طور که هستین خودتون رو نشون بدین ، شاید اصلا براش مهم نباشه و مشکلی با کم پشت بودن موهات نداشته باشه

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

باید همون اول میگفتی

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

موهات کم پشته یعنی؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست