2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه واسه منم بگیرید نیت کردم،سپاس.

میشه بپرسم موضوع در چه مورد هست ؟

خیلی بد بود.. روال کارش نامنظم و پریشانی داره.. هر چقدر هم دنبالش باشید به اتمام برسه ، تمومی نداره

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
شمابلدین معنی عربی رو

به معنی عربی نیست. قواعد ایه اهمیت داره.. نکات خاصی داره 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
این که معنیش عربیه من که متوجه نشدم چیه

اول که روی ایکون سبز میزنی که سه بار سوره قدر بخونی بعدش روی گزینه های تالی میزنی اذکاری که گفته رو میگی بار هم گزینه تالی رو میزنی بعد اخرش گزینه ادخلوها بسلام امنین بعد استخاره جوابش که سیئه که بده جیدا خوب ممتاز عالی

امید آخرین چیزیست که میمیرد
اره ممنون میشم بگیرید

بسیار خوب است و به زودی حاجت مهمی از شما برآورده میشود و شما از مصیبت و رنجی خلاص میشوید و اسباب نجات فراهم میشود حالا یا دو روز یا دو هفته یا دو ماه...خلاصه در آیه آمده یومین...

خیلیی ممنونم عزیزم

با نیتتون تطابق داشت؟؟اخه به نظر می رسید از این آیه که الان یه گرفتاری بزرگ دارید که با این کاری که میخواهید انجام بدید غمتون از بین میره...برا خودم سوال هست که تطابق داره با وصعیتتون؟؟؟

اره خیلیی،،،میشه بیزحمت یکی دیگه برام بگیرید 

میدونی که نمیشه برای یک موضوع دوبار استخاره بگیرید؟؟؟همین طور اگه بد اومد هم نباید انجامش بدید اصلا

برای یک موضوع دیگه بگیرم؟؟؟