2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فوق العاده عالی..  زحمتی مثل اینکه نداره و با توکل به خدا تضمین شده ست

خیلی خیلی ممنون.واقعا سپاس گزارم.اجرتون با آقامون امام زمان ان شاالله

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
میشه واسه منم استخاره بگیرین

خوبه و رها سازی بهمراه داره اما باید بخاطر داشته باشید که همراهش مشکلات و اضطراب خودش هم داره.. 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
خوبه و رها سازی بهمراه داره اما باید بخاطر داشته باشید که همراهش مشکلات و اضطراب خودش هم داره..  ...

رها سازی یعنی چی گلم 

براي به ارامش رسيدن دلم و خوب شدن زندگيم يك صلوات مهمون هم كنيد...اخه دوسش دارم😔😔😔❤️
رها سازی یعنی چی گلم 

گره های نیت تون باز میشه مورد اجابت قرار میگیره  

اما خیلی به اسونی نه.. مشکلات و غم اضطراب خودش داره.. 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
گره های نیت تون باز میشه مورد اجابت قرار میگیره   اما خیلی به اسونی نه.. مشکلات و غم اضطراب خو ...

ممنون اجرتون باامام حسین..یک صلوات فرستادم به نیت حاجتمندی

براي به ارامش رسيدن دلم و خوب شدن زندگيم يك صلوات مهمون هم كنيد...اخه دوسش دارم😔😔😔❤️
میشه بیزحمت برامنم بگیرید؟!!

چشم نیت کنید 

یکیو سراغ داشتم الان شمارش ندارم خواهرم داره احتمالا...استخاره معرکه میگرفتم...20تومنم میگرفت..تازه سوره واسه رفع مشکلاتم میداد انواع سوره ها

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
نیت کردم

بد.. خیلی هم تلاش نکنید انجام پذیر نیست.. باطن ماجرا دروغ هم داره به صلاح نشه.. 

میشه واسه منم بگیرید نیت کردم،سپاس.

چشم نیت کنید