2789
عنوان

مستمری ب

39 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها میگم گفته بودن که ۶۰ درصد به حقوق بازنشسته ها اضافه میکنن و مابه التفاوت فروردین و اردیبهشت رو میریزن ولی نگاه کردم از پونزده تومن ۱۸ تومن کردن این که ۶۰ درصد نیست و اگر ۶۰ درصد هم باشه مابه التفاوت نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تامین اجتماعی

تامین اجتماعی که هنوز واریز نشده برای ما ولیکن حکمت رو میتونی توی برنامه تامین من ببینی مشخص میشه دریافتیت قراره چقدر باشه و اینکه هنوز طبق گفته سایت های خبری دقیق معلوم نشده مابه التفاوت هم قراره با حقوق خرداد بدن یا نه

تامین اجتماعی که هنوز واریز نشده برای ما ولیکن حکمت رو میتونی توی برنامه تامین من ببینی مشخص میشه در ...

من امروز ثبت نام کردم تامین من ولی من ماه قبل ۱۵۵۰۰ میگرفتم ۱۸۸۰۰ میشه ۶۰ درصد؟

تامین اجتماعی که هنوز واریز نشده برای ما ولیکن حکمت رو میتونی توی برنامه تامین من ببینی مشخص میشه در ...

اخه عجیبه خودشون میگن ۶۰ درصد ولی این ۳۰ درصد هم نیست

اخه عجیبه خودشون میگن ۶۰ درصد ولی این ۳۰ درصد هم نیست

شاید علی الحسابه مال مامانم رو نریختن هنوز منم دقیق خبر ندارم ولی حکمش رو دیدم و اینکه اعلام کردن نسبت به سابقه حداقل دریافتی 16/600 هست حالا تا آخر ماه صبر کنید شاید مابه التفاوت هارو بریزن دقیق مشخص بشه به چه صورته

شاید علی الحسابه مال مامانم رو نریختن هنوز منم دقیق خبر ندارم ولی حکمش رو دیدم و اینکه اعلام کردن نس ...

درسته اخه یکجور مینویسن آدم خوشحال میشه وقتی گفتن ۶۰ درصد بال دراوردم وقتی نگاه کردم دیدم دروغه انگار